facebook

6-річний Максимко вже втретє бореться за своє життя з онкологією і потребує допомоги

6-річний Максим потребує допомоги.

Вперше у Максима Кравченка виявили гострий лімфобластний лейкоз, коли йому було два рочки. Тоді батьки і київські медики змогли допомогти дитині і хвороба відступила. Але рак крові виявився підступним і в 2019 році малюкові констатували рецидив.

Дитині призначили блоки хіміотерапії і вводили в стан ремісії. Після хлопчика почали готувати до трансплантації стовбурових клітин. На жаль, батьки і молодша сестра не підійшли в якості донорів. Але на 60% збіглися дані обстеження старшої сестри Максима Діани.

“Максиму провели довгоочікувану пересадку кісткового мозку, і все було добре до минулого вересня. Максим захворів, і мама з малюком приїхали в “ОХМАТДИТ”, де після обстеження повідомили, що стався ранній рецидив”— – розповідають волонтери, що допомагають родині.

Як заявили медики, то цього разу лікування в Україні буде марним. Саме тому сімейство полетіло до Туреччини, де погодилися дати шанс дитині на порятунок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами волонтерів, для того щоб врятувати Максимка в короткі терміни треба зібрати близько 158 тисяч євро, куди входять: 4 блоки хіміотерапії, оперативного втручання і трансплантації стовбурових клітин від не спорідненого донора.

“Лікарі кажуть, що це єдине лікування, і дають хороші шанси на одужання. Для сім’ї Кравченко це космічна сума. Без оплати рахунків маму з Максимом повернуть додому”— – розповіли волонтери.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку:

5168 7422 0188 5922 (гривня)

4149 6293 8995 6376 (долар)

4149 6293 8880 6838 (євро)

Кравченко Інна Володимирівна.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

6-річний Максимко вже втретє бореться за своє життя з онкологією і потребує допомоги