facebook

Що публікують у соцмережах люди з низькою самооцінкою?

Те, що люди публікують у соцмережах чітко показує рівень їхньої самооцінки.

У більшості людей є облікові записи в соціальних мережах, де вони спілкуються зі своїми друзями і родичами, і постять купу всього про себе, пише lifter.

Однак багато речей, які ви публікуєте в соціальних мережах, шкодять вам в реальному житті!

Навіть якщо ви не постите фото кожного свого обіду і не розпалюєте ненависть, ваш роботодавець, наприклад, може врахувати те, що ви публікуєте (не кажучи вже про особисту інформацію) при побудові відносин на роботі.

Багато речей розкриваються, коли ви обмінюєтеся зображеннями, фотографіями, відео і текстами, які описують: ваш спосіб життя, вашу особистість, соціальні відносини, навіть деякі психологічні проблеми (перш за все – вказують на низьку самооцінку).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Експерти підтвердили, що є 6 ключових речей, які публікують в Facebook або інших соціальних мережах, що вказують на низьку самооцінку людини.

1. Постійно ділитеся своїм місцем знаходження.

Це спосіб прокричати світові про те, що ви робите. Люди з низькою самооцінкою потребують визнання і схвалення суспільства.

Один із способів зробити це – ділитися місцем розташування настільки часто, щоб інші могли стежити за вашим активним особистим життям. Зазвичай можна знайти фотографії з подорожей, ресторанів і кафе, кінотеатрів або театрів.

Такі люди хочуть, щоб з ними розділяли все. Навіть кожен рух.

Немає необхідності публікувати інформацію про те, де ви знаходитеся, так як, окрім всього іншого, ви ще й ризикуєте привернути увагу аферистів.

2. Публікуєте фотографії з тренажерного залу.

Ви намагаєтеся довести світові, що ви кожен день ви ходите в спортзал? Ви хочете, щоб вони знали, що ваше тіло зміцнюється і ви дуже привабливі?

Повірте, ті, кому ви подобаєтеся, і так вважають вас привабливим, а іншим просто нічого не потрібно доводити.

Тим більше, роблячи так, ви не тільки будете гальмувати ваш прогрес, але і будете занадто зосереджені на досягненні визнання кимось.

Іноді це призводить до того, що ваші недоброзичливці просто почнуть вас висміювати або ображати, щоб зачепити ваші почуття.

3. Публікуєте фотографії їжі.

Звичайно, насолоджуватися смачною їжею – це прекрасно. Але люди, які роблять це показово, просто хочуть бути симпатичними для інших.

Зазвичай інших не цікавить те, що ви з’їли, або збираєтеся з’їсти (крім деяких винятків).

4. Додаєте в друзі надто багато людей.

Соціологи і психологи підтверджують, що люди, які додають у друзі занадто багато людей, дуже невпевнені в собі.

Хоча, якщо при цьому ви спілкуєтеся з кожним з них (що в принципі дуже складно), то цей факт не про вас.

5. Публікуєте фото покупок і подарунків.

Всі жінки люблять відвідувати магазини. Так, хороша покупка приносить масу задоволення, розслабляє і піднімає настрій!

Однак, якщо ви весь час хвалитеся вашими покупками або подарунками онлайн – це черговий спосіб показати, наскільки ви потребуєте схвалення інших.

6. Весь час розповідаєте про настрої і почуття.

Дослідження університетів Брімінгема, Единбурга і Херіот-Уолта в Британії підтверджують, що люди, що публікують повідомлення в яких яскраво описують свої емоції або почуття, самі того не бажаючи показують, наскільки їм не вистачає справжніх відносин і почуттів в реальному житті.

Багато людей публікують повідомлення, в які вихлюпують злість або образу на своїх партнерів – таким чином просто вбиваючи всю інтuмність і таємницю між ними.

Будьте обережні з тим, що ви публікуєте в соціальних мережах. Навіть якщо вам здається, що ви на висоті і все вас просто обожнюють – ваші публікації можуть спрацювати проти вас.

Якщо у вас реальні проблеми з самооцінкою і вам ніяк не впорається з цим, рекомендується звернутися до фахівця, який вам допоможе і підтримає.

А ви помічали за собою таке?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що публікують у соцмережах люди з низькою самооцінкою?