facebook

“Шалений снігопад хлине на ці області України вже завтра, холодний дощ заллє вулиці міст”: синоптики про зимову погоду

Синоптики застерегли українців від надмірного оптимізму щодо різкого потепління. Навпаки, зазначають вони, слід готуватися до повернення зимової погоди.

Як інформує “agro.news”, 7 березня вночі в західних областях, вдень місцями в Україні невеликі (на Закарпатті та Прикарпатті помірні) опади, у південній частині місцями невеликий дощ. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла; на півдні країни вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 5-10° тепла, 7 лютого на Одещині та в Криму – до 14°. В Карпатах помірний сніг; температура вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с.

У столиці та на Київщині 6-7 березня хмарно з проясненнями. Місцями невеликий мокрий сніг, вдень з дощем, вночі 7 березня без опадів. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 2-4° морозу, вдень 3-5° тепла; по області вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.

За прогнозом Укргідрометцентру, 8 березня вночі в Карпатах і на Закарпатті помірний, у північно-східних та східних областях невеликий мокрий сніг, вдень у західних та північних областях невеликий дощ, у Карпатському регіоні – помірний мокрий сніг та дощ; на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу; вдень у західних областях 2-7° тепла, у південних та східних областях 10-15°, на решті території 6-12° тепла.9 березня вночі у західних та північних областях помірний, у центральних – невеликий сніг, вдень в Україні невеликий дощ, у західних областях з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів. Температура у західних областях вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла; у південних та східних областях вночі 3-8° тепла, вдень 7-12°; на решті території вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 2-8° тепла. В Криму без істотних опадів, лише вдень 9 березня невеликий дощ; температура вночі 3-8° тепла, вдень 12-17°.

У Києві та по області вночі 8 березня без істотних опадів, 9 березня помірний сніг; вдень невеликий дощ. Температура по Києву: вночі близько 0°; вдень 8 березня 8-10° тепла, 9 березня 4-6° тепла. По області: вночі від 2° тепла до 3° морозу; вдень 8 березня 6-11° тепла, 9 березня 2-7° тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Шалений снігопад хлине на ці області України вже завтра, холодний дощ заллє вулиці міст”: синоптики про зимову погоду