facebook

Скандал в дитячому саду: в Луцьку вихователька знущалася над дітьми (відео)

Скандал в дитячому саду: в Луцьку вихователька знущалася над дітьми (відео)


У луцькому дитсадку вихователька знущалася над дітьми: роздавала потиличники і заклеювала рот скотчем.
Інцидент стався в одній з груп дитячого садка №37. Вихователька знущалася над чотирирічними дітьми перед всією групою. При цьому вона говорила дітям, що це “секретик”.

Про знущання батьки дізналися випадково, коли діти почали приходити з садка з синцями і подряпинами. Вони, нібито, не хотіли лягати спати і шуміли.


Завідуюча садочка Валентина Винник запевнила журналістів, що подібних ситуацій у них ніколи не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. За словами керівниці дитячого садка, ситуація повинна розв’язатися в інтересах дітей.

Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька нібито намагалася “налякати” дуже активного хлопчика.
“Був скотч, тому що дітки обривають всі ці картинки, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Він (хлопчик) дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, говорить йому: “зараз заклею ротик”. Так його хотіла налякати. Так пояснює вихователька “,-коментує начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.
Зараз вихователька відсторонена від роботи. За словами чиновниці, “чисто з людської позиції” вона не може не дати виховательці допрацювати до пенсії.

“Людині 56 років. Скажіть, як я б поступила з чисто людської позиції, якби не дозволила їй допрацювати і дослужитися в тій сфері, в якій вона пропрацювала 30 років?”-каже Лещенко.
Відзначимо, недавно в Рівне розгорівся скандал: стоматолог Інна Кравчук в кабінеті смикала дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби, і била об кушетку головою маленького хлопчика. Відео знущань виклали в Мережу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв Realist.online, влітку 2018 року дві дівчинки втекли з одеського притулку «Світанок». Незабаром їх розшукали поліцейські і доставили в райвідділ, де, за словами дітей, правоохоронці їх жорстоко били і примушували признаватися в злочинах, яких вони не скоювали.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скандал в дитячому саду: в Луцьку вихователька знущалася над дітьми (відео)