facebook

15-річний підліток забив насмерть безпритульну жінку

У Львові 15-річний хлопець побив 44-річну беспритульну, внаслідок завданних численних ударів жінка померла.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Поліціянти повідомили про підозру у вчиненні злочину, 15-річному мешканцю Львова, який 19 лютого наніс численні удари беспритульній жінці, внаслідок яких остання померла.

Правоохоронці виявили тіло жінки на одній із закинутих будівель у Львові, по вул. Бойківській. Жінка не мала постійного місця проживання і мешкала у даній будівлі.

Тіло загиблої було скеровано на експертизу, яка показала, що смерть жінки наступила внаслідок завданих численних ударів в голову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Під час досудового розслідування слідчі територіального підрозділу поліції встановили, що в ніч з 13 на 14 лютого, близько 0.30, зловмисник, перебуваючи у закинутій будівлі, наніс потерпілій численні удари руками і ногами по всьому тілу, а потім схопив дерев’яну ніжку від стільця та продовжив наносити удари по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень безпритульна невдовзі померла”, – повідомляють у поліції.

Неповнолітньому повідомили про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України.

За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

15-річний підліток забив насмерть безпритульну жінку