facebook

Шукали стабільну роботу, а потрапляли до порнобізнесу: організатор каналу торгівлі людьми постане перед судом

Повернення на Батьківщину ставало неможливим через боргову кабалу, у яку потрапляли дівчата.

 

У Київській області перед судом постане організатор міжнародного каналу торгівлі людьми.

Зловмисник вербував жінок, які опинились у скрутному матеріальному становищі, та переправляв їх через державний кордон для подальшої сексуальної експлуатації.
Про це повідомляє Поліція Київської області.

“Так, 26-річний мешканець Луганщини у мережі інтернет розміщував оголошення про високооплачувану роботу за кордоном для молодих жінок. Проте після перетину державного кордону жінки за замовленням одного з відомих європейських режисерів потрапляли до порнобізнесу, а повернення на Батьківщину ставало неможливим через боргову кабалу, у яку потрапляли дівчата”, – йдеться у повідомленні поліції.

3 грудня 2020 року правоохоронці Київщини затримали зловмисника та доправили до слідчого ізолятора тимчасового тримання. Він цілком визнав свою вину у вчинених злочинах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київської області спільно зі співробітниками Бучанського районного управління поліції, за процесуальним керівництвом Києво-Святошинської місцевої прокуратури завершили досудове розслідування, скерували до суду обвинувальний акт та остаточно перекрили канал торгівлі людьми із переміщенням їх через Державний кордон України.

Зловмисник обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Йому загрожує ув’язнення на строк до 12 років.

Завдяки злагодженій роботі оперативного підрозділу та слідства, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, було встановлено 13 потерпілих та 22 епізоди злочинної діяльності.

“Поліція Київщини застерігає, такі факти – непоодинокі, тому будьте пильними під час пошуку роботи за кордоном в мережі Internet”, – підсумовують у поліції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Шукали стабільну роботу, а потрапляли до порнобізнесу: організатор каналу торгівлі людьми постане перед судом