facebook

Дружина Зеленського вчасно сплачує комуналку за нерухомість у Криму – окупанти

Оплата комунальних послуг за нерухомість дружини президента України Володимира Зеленського Олени в окупованому Криму проводиться власником регулярно.

Про це повідомив голова окупаційної адміністрації півострова Сергій Аксьонов в ефірі російського телебачення, передає Главком.

“Можу сказати, що дружина пана Зеленського досі є власником майна на території “республіки Крим”, заборгованості по комунальних платежах немає, значить окупантам в лапках він все платить активно, спокійно. Нічого не бентежить, ну тримає (нерухомість) на той випадок, якщо доведеться просити політичного притулку у нас”, – сказав Аксьонов.

На запитання про те, чи мають Зеленський і його дружина перевагою для отримання громадянства Росії “як власники нерухомості в Криму”, Аксьонов відповів, що навряд чи.

“Тільки якщо звернеться до Володимира Володимировича (Путіна). Звернутися може, так”, – зазначив Аксьонов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як відомо, дружина президента України Володимира Зеленського Олена у 2013 році купила квартиру в елітному житловому комплексі в Криму у підприємця Олександра Буряка.

Квартира в житловому комплексі “Імператор” дісталася Зеленській з великою знижкою – приблизно в половину ринкової вартості.

За нерухомість вона заплатила 163,9 тисячі доларів, вартість одного квадратного метра склала 1,3 тисячі доларів.

ЦЕ ЛИШЕ ПОЧАТОК ВІДКРИТТІВ: АР’ЄВ ПРО РОЗСЛІДУВАННЯ ЩОДО МАЙНА ЗЕЛЕНСЬКИХ В ОКУПОВАНОМУ КРИМУ

За словами політолога Тараса Чороновола, нерухомість в окупованому Криму, якою володіє дружина Володимира Зеленського, автоматично означає визнання новообраним президентом України окупації півострова Російською Федерацією.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дружина Зеленського вчасно сплачує комуналку за нерухомість у Криму – окупанти