facebook

Відверті, запальні та неймовірно активні: яку вдачу мають іменинники квітня

Квітень дарує світу особливих людей! Відверті, запальні та неймовірно активні – люди квітня чи не найрішучіші серед інших! Які ще особливості мають іменинники другого місяця весни.

Люди квітня обожнюють свободу та незалежність. Вищезгадані риси характеру людям квітня дарує Марс – планета, під керуванням якої вони народжуються.

Іменинникам квітня важко працювати під чиїмсь керівництвом. Найоптимальніше для них – брати кермо управління у свої руки, і тоді усе, за що беруться квітневі, неодмінно має успіх.

Астрологи радять квітневим починати нові справи по понеділках, вівторках і п’ятницях.

Народжені у квітні мають неймовірну інтуїцію. В їх планах завжди щось нове та оригінальне. Щоправда, є й мінуси. Зокрема це поспішність, яка здатна заважати квітневим. Цим людям варто нагадати озиратися, вчасно зупинятися та зважати на думку інших.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Квітневі часто не можуть приборкати свою відвертість. Саме відверті зауваження відлякують інших і змушують триматися від квітневих якнайдалі.

Квітневі чоловіки – романтичні і мріють про гарних та добрих жінок. Жінки, народжені у квітні, енергійні і завжди підтримують своїх половинок.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відверті, запальні та неймовірно активні: яку вдачу мають іменинники квітня