facebook

Яку енергію несе ваше ім’я – значення імені в долі

Езoтepики стверджують, що ім’я впливає на долю людини. За допомогою нумерології імені можна визначити яку енергетику несе ваше ім’я. Цілком можливо, що після того, як ви дізнаєтеся енергію свого імені, багато подій у вашому житті стануть для вас більш зрозумілими.

Як дізнатися енергію свого імені за допомогою нумерології.

Для того, щоб визначити енергетику імені, вам достатньо порахувати кількість літер в своєму повному імені. Нумерологи вважають, що саме від цього залежить доля і характер людини.

Імена з двох літер (наприклад, Ія). В нумерології імені вони вважаються мало захищеними. Люди, які носять такі імена, дуже вразливі в життя. На їхні плечі лягає багато випробувань, тому їм краще зміцнити енергетику.

Імена з трьох літер (Лія, Яна, Ада, Лев). Ці імена наділяють людину суперечливою натурою. Людям з такими іменами, як правило, складно знайти покликання в житті. Вони дуже легковажні й непостійні. Спочатку їх захоплює щось одне, а потім вони можуть переключитися на інше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Імена з чотирьох літер (Анна, Віра, Ніна, Юрій, Олег, Іван). Ці імена наділяють своїх власників відкритістю і розкутістю. Люди з цими іменами не вміють зберігати секрети і часто поводяться зухвало. Незважаючи на це, вони цінують стабільність в особистому житті і в кар’єрі.

Імена з п’яти літер (Ірина, Марія, Олеся, Денис, Артем). Згідно нумерології імен, це люди-лідери. Вони організовані, вміють знаходити спільну мову з оточуючими і завжди прагнуть у всьому бути першими. Незважаючи не це, вони часто роблять нелогічні і спонтанні вчинки.

Імена з шести літер (Поліна, Лариса, Марина, Микита, Руслан, Віктор). Люди з такими іменами гармонійні. Вони задовольняються тим, що у них є, але в той же час прагнуть до більшого. Важливе значення у своєму житті вони надають любові.

Імена з семи літер (Євгенія, Тетяна, Наталя, Віталій, Ярослав). Люди з цими іменами дуже обдаровані. Однак свої таланти вони рідко здатні реалізувати в життя, так як не володіють сильним характером. Носії цієї групи імен, як правило, завжди в усьому сумніваються, хоча зовні вони здаються дуже зібраними та впевненими в собі.

Імена з восьми літер (Світлана, Вероніка, Анжеліка, В’ячеслав, Володимир). Люди з цими іменами прагнуть до незалежності і свободі. Це реформатори і революціонери. Однак їх шлях нерідко буває тернистий через непростий характер. Носії імен цієї групи не можуть знайти спільну мову з тими, хто їм не припав до душі.

Імена з дев’яти літер (Катерина, Маргарита, Олександр, Святослав). У носіїв імен цієї групи дуже розвинена інтуїція. Однак не всі використовують її у своєму житті. Ці люди бувають загадкові і непередбачувані. Часто вони мріють про краще життя, але не прикладають до досягнення своїх цілей особливих зусиль.

Імена з десяти літер (Олександра, Костянтин). У людей з іменами, що складаються з 10 букв дуже дивне життя. У першій половині життя з ними часто відбуваються незрозумілі речі. Зазвичай, в молодому віці вони втрачають близьких людей і стають жepтвами нещacних випадків. Але як би не складалися обставини, вони завжди виходять сухими з води. У другій половині життя вони домагаються кар’єрних висот і досягають сімейного щастя.

Як бачите, не всі імена наділяють нас щасливою долею. Як же виправити ситуацію? Поміняти ім’я? Якщо вірити нумерології імені, то змінивши ім’я, ви міняєте і свою долю.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Яку енергію несе ваше ім’я – значення імені в долі