facebook

Кров для Надійки.

Більше 30 поліцейських здали кров для Надійки з Марганця

Поліцейські Петриківки здали кров для порятунку маленької Надійки, яка з тяжкими опіками доставлена з міста Марганець до Дніпра, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Попри виконання службових обов’язків понад 30 правоохоронців знайшли можливість поповнити запаси крові для півторарічної дівчинки та інших пацієнтів дитячої лікарні.

Сьогодні, п’ятого березня працівники відділення поліції № 10 (Петриківка) Дніпровського районного управління поліції, за ініціативою начальника відділення, провели благодійний захід для пацієнтів лікарень та поділилися своєю кров’ю.

«Мене приголомшила історія, що сталась з маленькою Надією у місті Марганець, яка під час вечірнього купання стрибнула у гарячу воду. На теперішній час дівчинці необхідно дуже багато донорської крові. Я запропонував своїм колегам допомогти дитині та іншим хворим, які потребують допомоги. Ми розуміємо, як важливо щоб у лікарнях були достатні запаси крові для порятунку людей та плануємо зробити такі заходи традицією»,– прокоментував начальник відділення поліції № 10 Артем Гога.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Своїм вчинком поліцейські закликають кожного небайдужого зробити свій внесок в одужання пацієнтів, яким необхідна донорська кров.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кров для Надійки.