facebook

Українці вимагають прив’язати тарифи на комуналку до прожиткового мінімуму: “Злочин проти народу”

Президента просять врахувати комуналку при встановленні прожиткового мінімуму

Українці продовжують повставати проти підвищення цін на житлово-комунальні послуги. Гнівні пропозиції отримали оформлення і як петиції до президента Володимира Зеленського.
Відповідний електронний документ №22/114046 був розміщений на сайті офіційного інтернет-представництва глави країни.
Автором петиції виступив Ісаєв Микола Всісович, відомий своєю активною діяльністю щодо подання пропозицій до президента.
У документі викладається значення прожиткового мінімуму відповідно до українського законодавства, а також робляться висновки щодо того, яка цінова політика має бути запроваджена.
РОЗМІР прожиткового мінімуму ПОВИНЕН відповідати РЕАЛЬНИМ житлово-комунальним ТАРИФАМ та РЕАЛЬНИМ ЦІНАМ на продукти харчування, товари та послуги в перебігу поточного року, бо ІНАКШЕ ЛЮДИНА ПОМРЕ.
Чому ж тоді при ЗБІЛЬШЕННІ РОЗМІРУ житлово-комунальних ТАРИФІВ та ЦІН на продукти харчування, товари і послуги народного вжитку в перебігу поточного року НЕ ЗРОСТАЄ СВОЄЧАСНО і ВІДПОВІДНО РОЗМІР ПРОЖИТКОВОГО МІНІМУМУ?
Це є ГЕНОЦИД українського народу.
Чому ж тоді при ЗБІЛЬШЕННІ РОЗМІРУ жилищно-комунальних ТАРИФІВ та ЦІН на продукти харчування, товари і послуги народного вжитку в перебігу поточного року НЕ ЗРОСТАЮТЬ СВОЄЧАСНО і ВІДПОВІДНО РОЗМІРИ ПЕНСІЙ, ІНШИХ СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ, МІНІМАЛЬНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ?
Це є ЗЛОЧИН проти народу України”, — емоційно стверджує автор петиції.

Для подолання ситуації, яка склалася, пропонується наступне:
1. ЗАБЕЗПЕЧИТИ ВІДПОВІДНІСТЬ розміру прожиткового мінімуму реальним цінам і тарифам;
2. НЕГАЙНО ПЕРЕГЛЯНУТИ і ВСТАНОВИТИ прожитковий мінімум, мінімальну пенсію, мінімальну зарплату та соціальні виплати відповідно до реальних розмірів житлово-комунальних тарифів і цін на продукти харчування, промислові товари та послуги;
3. ЗАБЕЗПЕЧИТИ в подальшому своєчасне підвищення розміру прожиткового мінімуму, мінімальної пенсії, мінімальної зарплати і соціальних виплат відповідно до реального зростання розмірів житлово-комунальних тарифів та цін на продукти харчування, промислові товари і послуги”
Наразі петицію підтримало лише 16 осіб з необхідних 25 тисяч, однак у документа є ще 92 дні для того, щоб зібрати підписи, необхідні для розгляду пропозиції президентом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українці вимагають прив’язати тарифи на комуналку до прожиткового мінімуму: “Злочин проти народу”