facebook

Удочерила дитину заради заробітку грошей? Відому українку звинуватили у жахливому: “Охр*ніла”

Анна хоче, щоб її діти були популярними, адже, на її думку, це забезпечить їм хороше майбутнє

Для всіх українських телеглядачів, які люблять реаліті-шоу з’явилися цікаві новини. Так, українцям в шоу “Супермама” розкажуть історію мами-блогерки, яка буквально горить ідеєю, як зробити так, щоб її діти стали популярними.

У програмі буде багато зіркових гостей, які розкажуть про те, як це все відбувається насправді, і навіщо “розбавляють контент” іншими дітьми.

Про це стало відомо завдяки новій публікації журналістів телеканалу СТБ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також в один момент дівчина в кадрі заявила: “Я охриніла”. Далі мама-блогерка продовжила: “Купуємо іграшки, виставляємо камери. Дитина розпаковує цю іграшку”.

В ефірі телеканалу СТБ вийшов 2 випуск третього сезону психологічного реаліті “Супермама”. Учасниці вирушили оцінювати маму-ютубера Анну. Жінка виховує трьох дітей, з якими знімає ролики для розважального каналу. Але чи не шкодять їх розвитку щоденні зйомки? І чому деяким з учасниць здалося, що Анна удочерила молодшу дитину заради відеоконтенту?

33-річна Анна виховує трьох дітей: 16-річного Микиту, 5-річного Макса і 3-річну Мілану. Основне джерело заробітку в їхній родині – дитячий розважальний ютуб-канал, на якому більше трьох мільйонів підписників. Сім’я блогерів досягла величезних висот у цій справі: Анна є володарем двох золотих і чотирьох срібних кнопок. Жінка вважає себе супермамою, тому що їй вдалося розвинути бізнес і одночасно бути разом зі своєю сім’єю.

Анна хоче, щоб її діти були популярними, адже, на її думку, це забезпечить їм хороше майбутнє. Але чи щасливі діти зараз? У цьому готові розібратися суперниці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Удочерила дитину заради заробітку грошей? Відому українку звинуватили у жахливому: “Охр*ніла”