facebook

Фотограф випадково зробив важливий знімок і кинув клич, щоб відшукати тих, хто на ньому зображений

Ця детективно-романтична історія сталася в розпал осені, в Національному парку Йосеміті, який в цю пору перетворюється і грає безліччю фарб. Справжніх любителів подорожей і природи так і тягне сюди, але парк великий, місця всім вистачає. І саме цей фактор несподівано став проблемою для фотографа Метью Діппель, який знімав величні види і випадково зобразив сцену, яку інтерпретував як заручини, визнання в любові. Але як тепер знайти цих двох? 

Вихідний знімок, на якому зображена відома скеля Тафт-Поінт. І пара людей, які випадково опинилися в кадрі.

При збільшенні стає зрозуміло, що вони забралися туди не просто так. Ця сцена пропозиції руки і серця, але навколо немає глядачів – тільки ці двоє.

Метью кинув клич в Інтернеті, вказавши місце, час і дату знімка. Його послання отримало десятки тисяч репоста, було опубліковано в понад тисячу тематичних паблік, а через тиждень його побачив Чарлі Беар. Чоловік, який і зробив пропозицію руки і серця своїй нареченій Мелісі Нго на скелі Тафт-Поінт, поняття не маючи, що про це хтось дізнається. Вражений тим, скільки людей взяло це близько до серця, Чарлі зв’язався з фотографом і уточнив деталі, після чого все збіглося.

Саме весілля заплановане на весну 2019 го, але з поваги до бабусі Мелісса, якій вже 82 роки і вона боїться не дожити до урочистого моменту, факт заручин оформили заздалегідь. Однак Чарлі був трохи роздратований таким поспіхом, а тому вирішив зробити подарунок-компенсацію собі і подрузі, яка теж обожнює ходити в походи. І влаштував романтичну сцену на скелі, куди вони пізніше вирушили разом з фотографом Діппель, щоб закріпити цей факт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Фотограф випадково зробив важливий знімок і кинув клич, щоб відшукати тих, хто на ньому зображений