facebook

“Людям буде просто нічого жерти…”: Гордон зробив скандальну заяву

Якщо в Україні почнеться друга хвиля коронавірусу, це призведе до катастрофічних наслідків і загрожує соціальним і економічним крахом

Такий прогноз прозвучав від журналіста Дмитра Гордона.

Він упевнений в тому, що Україна не переживе другу хвилю коронавірусної інфекції, оскільки економіка країни сильно постраждала з початку пандемії.

«Тому у нас можуть бути якісь потрясіння в зв’язку з тим, що людям буде просто нічого жерти. Упевненості в завтрашньому дні немає, роботи може не бути, бізнесу може не бути», – підкреслив журналіст, виступаючи в ефірі телеканалу «Наш».

Також він порівняв Україну з іншими країнами і натякнув на те, що українська влада не мають у своєму розпорядженні таких величезних коштів, щоб допомагати бізнесу і населенню. Як приклад він наводить Сполучені Штати, де влада роздавала гроші громадянам і просто надрукували додаткові долари.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що раніше Гордон заявив про те, що українські спецслужби серйозно поступаються російським. Він зазначив, що мова йде про сукупність всіх показників. Також він вказав на те, що Україна є молодою країною, в якій дуже високий рівень зради, і влада дуже мало допомагає спецслужбам, які за всіма характеристиками програють російським.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Людям буде просто нічого жерти…”: Гордон зробив скандальну заяву