facebook

У Польщі затримали трьох українців за підробку документів

Трьох українців затримали в польському місті Лодзь за підозрою в підробці документів та сприянні незаконного перебування понад тисячі іноземців у країні. Прокуратура заборонила українцям виїжджати з країни.


Про це повідомляє «Польське радіо»..

За інформацією польських прикордонників, троє українців за гроші допомогли понад тисячі іноземцям в’їхати до сусідньої країни з порушеннями законодавства. Під час обшуків у них виявили електронні пристрої, дозволи та декларації, видані для іноземців, листування з воєводських управлінь, платіжні картки, документація компанії, сфальшовані медичні довідки, документація пов’язана з винесенням рішень воєводами, SIM-картки, заявки на підтвердження надійних профілів, марки, що видаються різним компаніям, а також підроблену польську карту перебування.

Підозрюваним районна прокуратура в місті Поддембіце заборонила виїздити за межі країни, у них вилучили паспорти та зобов’язали з’являтися в поліційному відділенні. Крім того, стосовно одного із затриманих порушено адміністративне провадження. Йому загрожує заборона на в’їзд на територію Польщі та шенгенських країн на 5 років

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі затримали трьох українців за підробку документів