facebook

Що зараз відбувається в селі, де вбили Марійку Борисову

Тіло 7-річної Марійки Борисової з селища Щасливе Херсонської області виявили в четвер, 11 березня. Дівчинка зникла 7 березня і майже п’ять діб пошуками дитини займалися батьки, поліція, сусіди та волонтери.

 

Що зараз відбувається в селищі Щасливе, розповіли в пресслужбі поліції Херсонської області
Зниклу Марійку з неділі розшукували батьки, сусіди, поліція, волонтери та фахівці-кінологи. У селищі Щасливе прочесали кожен сантиметр, оглянули всі колодязі, занедбані будівлі, лісопосадки та поля. Собаки втратили слід на автобусній зупинці, де дівчинку бачили в останній раз живою близько 6 вечора.

У четвер вдень в поліцію звернувся місцевий житель, який прийшов до недобудованої сільськогосподарської будови обрізати виноград. Він побачив дивний пакет в сараї та відразу ж повідомив поліцейським. Дану будову оглядали кілька разів і раніше там нічого не виявили.

Є версія, що дівчинку утримували десь в іншому місці або ховали її тіло, а 11 березня підкинули в нежитлове приміщення. При огляді тіла було встановлено, що смерть дитини була насильницькою і за попередніми даними – від механічної асфіксії. Також на тілі дівчинки виявили інші пошкодження, які можуть вказувати на те, що вона зазнала фізичного насильства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місці виявлення тіла дівчинки працюють криміналісти та експерти. Тіло відправлено на експертизу. Також були знову залучені кінологи з собаками. Собаки взяли слід і привели до будинку одного з місцевих жителів. Деталі в поліції поки не повідомляють, але стверджують, що є деякі напрацювання і проводяться оперативні заходи щодо встановлення підозрюваного.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що зараз відбувається в селі, де вбили Марійку Борисову