facebook

На прийом до п’яного лікаря

Поліція склала адмінпротокол на п’яного лікаря

У Харкові випадок з лікарями, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, потрапив на відео. Місцеві жителі незадоволені поведінкою медичних працівників.

Про це повідомляє Telegram-Канал Харкова, передає Апостроф.

У повідомленні, яке було опубліковано в популярному харківському Telegram-каналі, сказано, що відео було знято 19 березня 2021 року. На кадрах можна побачити медичних працівників відділення МРТ в стані алкогольного сп’яніння. Автор зазначив, що він викликав співробітників правоохоронних органів, які склали протокол. Автор чекає результатів. Користувачі соціальних мереж відреагували на ролик з п’яними лікарями і написали кілька коментарів, велика частина з яких – з критикою на адресу медичних працівників.

“Я просто представила, що хтось із моїх близьких, не дай Бог, потрапив би до такого лікаря, яка допомога від цього не зрозумій лікаря?” – пише один з користувачів.
“Це шо в мізках має бути, щоб бухати на робочому місці, будучи лікарем”, – обурюється користувач.

“Так там вічно бухають лікарі і медсестри. Я лежала там, і це жах, медсестра приходила бухая в мотлох робити крапельниці, не могла знайти вену. Лікарі в нічну зміну (привезли по швидкій вночі) сиділи і бухали, туди зараз краще не потрапляти. Там суцільні студенти в приймальному відділенні, і майже завжди під градусом “, – поділилася жінка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На прийом до п’яного лікаря