facebook

У Польщі жорстоко порізали двох українських студентів: їх госпіталізували з серйозними ранами

У місті Жешуві на півдні Польщі в результаті застосування небезпечного засобу (ймовірно ножа), постраждали двоє українських студентів. Хлопців госпіталізували до лікарні з серйозними ранами. Надзвичайна ситуація трапилася 27 листопада близько 4-ї ночі.

Про цю подію інформує представник пресслужби поліції міста Жешува Адам Шельонг, передає “Це моя Україна”.

Це жорстоке побоїще сталася у квартирі, яку орендували студенти в адміністративному центрі Підкарпатського воєводства. Одному студенту – 19, а іншому – 21 рік.

Як повідомляються польські ЗМІ, обидва українці були важко поранені саме ножем. Зокрема, одного з поранених українців поліція виявила у помешканні, а іншого – біля будинку, де вони проживали. У квартирі поліція зафіксувала сліди бійки.

Наразі нікого по цій справі не затримали. Поліція і прокуратура зараз збирає інформацію, яка дозволить з’ясувати обставини надзвичайної події.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом у Генеральному консульстві України в Любліні повідомили, що знають про надзвичайну подію, і попросили місцеву поліцію поінформувати про деталі розслідування.

Також, недавно стало відомо, що місцева поліція розшукує громадянина України – Олександра Ситника, який може бути пов’язаний із цим інцидентом. Вони опублікували фото чоловіка.

Особам, які мають інформацію, яка може сприяти арешту чоловіка, пропонується зв’язатися з черговим офіцером міської поліції в Жешуві, тел. 47 82 133 10 або телефоном екстреної служби 112.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі жорстоко порізали двох українських студентів: їх госпіталізували з серйозними ранами