facebook

“Не залишилося ані краплини крові”: на Тернопільщині невідомий хижак Чупакабра випив кров вісім овець

Трапилося це у селі Матвіївка. Жертвами виявилися вівці. Але шокує те, що дивний хижак навіть не збирався ласувати бараниною. Усі туші абсолютно цілі, проте в жодній не залишилося ані краплини крові.

«Цікаво, але серця в убитих овець пусті – в них немає крові», – розказала власниця худоби. Цікаво і те, що вовки у цій місцині не водяться. А якби і були, то лагідно вкладати вівцю на землю і ласувати лише кров’ю вони б не стали.

Невже це – славнозвісна чупакабра? Але у це село вона ніколи не навідувалась, а її здобиччю переважно були кролі та кури. До того ж те, що вбило овець у селі Матвіївка на Тернопільщині, повинно вміти перестрибувати півтораметрову огорожу, залишатися непоміченим аби тварини не здійняли галасу. А потім – по черзі, не лишивши жодної червоної плями на землі, з кожної випити кров, загалом – майже 24 літри.

Що за істота таке могла створити і до чого тут інопланетяни? Приголомшливі подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ » просто зараз:

Люди сфотографували сліди лап кровопивці. Сліди схожі на вовчі чи собачі, каже мисливець Ярослав Юрчук, але відкидає, що до вбивства були причетні вовки чи пси, бо вівці були не роздерті. Та й туші покинуті, а не відтягнути у безпечне місце. До того ж, вовки у цій місцевості ніколи не водилися, лісів навколо села мало. Нападником не може бути також ані куниця, ані лисиця, бо вівці для них завеликі, переконані експерти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Власник отари оголосив невідомому вампіру війну. Чоловік планує встановити камери спостереження у кошарі та впіймати нападника.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Не залишилося ані краплини крові”: на Тернопільщині невідомий хижак Чупакабра випив кров вісім овець