facebook

Загиблого в польському ДТП тернополянина обікрали до копійки, родичі в ауті: “В кого рука піднялася?”

Тільки після похорону брата сім’я почала потроху приходити до тями

На Теребовлянщині в останню путь проводжали 28-річного Віктора Шпака. Молодий мешканець Тернопільщини загинув 6 березня у моторошній аварії в Польщі. Його поховали на дев’ятий день у рідному селі Дарахів.

Про жахи пережитого розповіла Марія, сестра загиблого Віктора, передає “Нова Тернопільська газета”.

“Сподіваюся, експертизи правдиво покажуть, чому сталася аварія. Є різні припущення, але мені здається, що водій задрімав, а потім почав різко гальмувати. Розповідають, що упродовж години до аварії автобус виляв, водій 18 годин не мінявся із напарником. Пасажири хвилювались через це. Можливо, водій хотів з’їхати на санітарну зону, але не вписався в поворот і полетів у рів. Удар припав на правий бік автобуса. Вочевидь, саме у тій частині біля вікна сидів Віктор. Ми розглядали речі брата, які передали разом із тілом. На штанах були уламки скла, в куртці за підшивкою — скло, з одного боку — кров. У брата була розбита голова. Днями я бачила по телебаченню інтерв’ю з молодою дівчиною, яка їхала тим автобусом. Згадувала, що біля неї сидів хлопець, після аварії вона запитала його, як себе почуває. Застогнав і все. Мабуть, це був мій брат, бо інший загиблий — старшого віку”, – згадує Марія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінка розповіла, що тільки після поховання брата сім’я почала потроху приходити до тями. До цього шоковані, заплакані родичі майже не їли, не спали. Зараз будуть радитися із сім’ями інших загиблих, як діяти далі, бо ж лишати все напризволяще неможна.

“Винні повинні бути покарані. Їздитимемо на суди. Виходу нема. Що казати, якщо у загиблого брата навіть вкрали все до копійки, що він заробив. У кого піднялася рука?! Таке в голові не вкладається. Не думаю, що гроші хтось би брав із пасажирів, бо всі були шоковані в той час. Хто тоді: рятувальники, поліція, прокуратура? Це наруга над загиблим. Нічого святого. Наша мама залишилася сама. Я живу з сім’єю окремо. У Віктора підростає син Богданчик, – розповіла Марія, – З дружиноювони були розлучені, але спілкувалися між собою. Колись Віктор у чотирирічному віці втратив батька, а тепер його син так рано осиротів. Це велика болюча рана…”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Загиблого в польському ДТП тернополянина обікрали до копійки, родичі в ауті: “В кого рука піднялася?”