facebook

“День буде важким”: астролог розповіла, до чого українцям слід готуватися 9 травня через війну

Попри те, що в Україні День пам’яті жертв Другої світової війни відзначається разом з усім світом 8 травня, в росії справжній апогей святкувань і хизування перемогою настає 9 травня. З моменту, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, з наближенням 9 травня ситуація з масовими обстрілами все погіршується, адже політичне і військове керівництво хоче похизуватися перед своїм народом хоча б якоюсь перемогою в Україні, а цих перемог практично немає.

Чутки та побоювання щодо того, що він принесе всьому світові, ширяться з кожним днем – не буде перебільшенням сказати, що всі завмерли, чекаючи на цей день, коли під час параду на Красній площі в Москві Володимир Путін може оголосити про загальну мобілізацію, що, можливо, означатиме черговий – посилений – етап війни. Про те, чого очікувати від 9 травня цього року, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок, пише “ТСН”.

“В першій половині дня – до полудня – ми матимемо справу з 9-м місячним днем, який астрологи справедливо вважають “сатанинським”. Сили зла активізуються і можуть завдати серйозної шкоди як кожній окремій людині, так і всьому людству загалом. Велика ймовірність насильства – не лише морального, а й фізичного, тому зірки наполегливо радять виявляти обережність: не піддаватися на провокації, відганяти від себе важкі та погані думки, менше спілкуватися з тими, хто викликає роздратування чи страх. І в цю схему цілком укладається ймовірність загального призову і нової – ще активнішої – фази війни. Єдина обнадійлива в цій ситуації деталь полягає в тому, що 9-й місячний день триватиме лише до полудня, після чого сили зла втратять свою могутність.

Транзитний Місяць 9 травня пообіді увійде в точну опозицію до Сатурна в 25-му градусі Водолія. В емоційному плані Місяць у такому положенні спричиняє у людей так звані “емоційні гойдалки “, коли роздратування і невдоволеність змінюються апатією – і навпаки. Це з урахуванням того, що супутник Землі в цей час перебуватиме у знаку Лева, де він є демонстративною та підштовхує до публічних заяв. Недивно, що цього дня можливі військові паради країни-агресорки, які покликані продемонструвати силу і мілітаристські цілі, які її підтримують, – такий собі політичний “ексгібіціонізм”. Однак 9 травня поточного року повного апофеозу в Росії не вийде через опозицію Місяця до Сатурна, який його обмежує: як казала Фаїна Раневська, Путін відчує, що “королівства замале – ніде розгулятися”. Свято диктаторові зіпсує і той факт, що на території України він, попри бажання, жодного параду провести не зможе”, – зазначила жінка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“День буде важким”: астролог розповіла, до чого українцям слід готуватися 9 травня через війну