facebook

У МВС приготували нові зміни для водіїв: номерні знаки, вимоги копів і посвідчення

Що тепер буде з номерними знаками водіїв

В МВС розповіли про те, як же закріпити номерні знаки за новими правилами, а також інші нововведення для українських водіїв.

Таким чином повідомляється, що номерні знаки були і є візитною картковою кожного автомобіля. Це обов’язковий атрибут.

Кожен власник автомобіля намагається отримати найкрасивіші номери, а також запам’ятовуються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

МВС України повідомляє, що був прийнятий закон, який передбачає нові вимоги до встановлення номерних знаків. Основним нововведенням є заміна визначення адміністративно-територіальної приналежності автомобіля, а не за місцем самої прописки власника. До цього було саме так

Тобто кожен сервісний центр МВС буже видавати номери незалежно від місця прописки власника.

При цьому, дані вимоги не поширюються на номерні знаки, які громадяни залишили на платному зберіганні в сервісному центр.

Це дозволить оптимізувати процес забезпечення сервісний центр знаками, а також запобігти зайві матеріальні витрати на виготовлення витрат на доставку.

Варто відзначити ще нововведення для водіїв. У статті 16 ЗУ України “Про дорожній рух” встановлено обов’язок водія:

  • виконувати передбачені законом вимоги поліцейського, під час зупинки на вимогу поліцейського тримати руки в полі його зору і не виходити з транспортного засобу без дозволу поліцейського;
  • – пасажиру перебувати на своєму місці до розпорядження або вимоги поліцейського. На вимогу поліцейського, вийти з т / с;

У мережі не забули нагадати про права велосипедистів на дорозі. Водієві повинно бути не менше чотирнадцяти років, і велосипед повинен бути обладнаний звуковим сигналом і світловідбивачами.

Перевозити можна тільки ті предмети, які не заважають керувати транспортним засобом, інакше водій заплатить штраф у розмірі 340 гривень.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У МВС приготували нові зміни для водіїв: номерні знаки, вимоги копів і посвідчення