facebook

Володимир Зеленський зажадав прищепити від COVID-19 всіх українців: у Кабміну є 7 днів

Президент заявив, що все доросле населення має прищепитися до кінця року

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, який передбачає прищеплення від COVID-19 дорослого населення країни до кінця року.

Детальніше про це пише прес-служба Глави держави на офіційному сайті.

У неділю, 4 квітня, Володимир Зеленський підписав указ, який ввів у дію рішення РНБО “Про Національний план вакцинопрофілактики COVID-19 до кінця 2021 року”. Дане рішення зобов’язує український уряд протягом 7 днів розробити і затвердити Національний план вакцинації з урахуванням кращого міжнародного досвіду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема, Кабінет міністр повинен встановити мінімально необхідну кількість щеплень на місяць, визначити джерела і терміни поставки вакцини, особи, які будуть відповідати за реалізацію плану. Кінцевою метою рішення РНБО є прищеплення більшості дорослого населення України не пізніше грудня 2021 року.

У той же час, МОЗ доручено налагодити поставки вакцини від COVID-19 в максимально стислі терміни і провести інформаційно-роз’яснювальну роботу для населення про вакцинацію.

Міністерство закордонних справ має поліпшити співпрацю з державами та міжнародними організаціями, які займаються поставками вакцини в Україну.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Володимир Зеленський зажадав прищепити від COVID-19 всіх українців: у Кабміну є 7 днів