facebook

Жорстоке вбивство в Києві скоїли двоє військових. Подробиці цинічно спланованого злочину

У Києві 26 травня чоловік поїхав на риболовлю й не повернувся додому

Правоохоронці відстежили за відеокамерами його автомобіль, ним керував уже новий власник

З’ясувалося, що двоє солдатів в/ч А2860 вбили киянина і продали його машину.

Убивцями 44-річного киянина, який ловив рибу на Жуковому острові, виявилися двоє військовослужбовців в/ч А2860 (96-та Київська зенітна ракетна бригада). Контрактники шукали гроші на погашення боргів.

Поїхав на риболовлю і зник
Анатолій Сапа жив у Голосіївському районі Києва. Увечері вівторка 26 травня чоловік сів у свій автомобіль Opel Vivaro й поїхав на Жуків острів – улюблене місце риболовлі. Однак додому не повернувся навіть вранці, а його мобільний не був на зв’язку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вдень 27 травня до поліції звернулася його дружина – жінка не знаходила місця через зниклого чоловіка.

Правоохоронці передали орієнтування патрулям, розшукали синій Opel Анатолія, і це спрацювало. Саме автомобіль, який уже виявився проданим іншій особі, і вивів на слід злочинців.

Убити, щоб віддати борги
Військова частина А2860 розташована в селі Данилівка Васильківського району Київської області. Завдання частини – охорона повітряного простору Правобережної України. Саме в цій в/ч служили два контрактники – солдати 20-річний Владислав С. (з Алчевська Луганської області) та 23-річний Вадим Х. (уродженець Києва).

Грошей у них не просто не вистачало – набрали кредитів, а віддавати нічим. Джерела стверджують, що один із контрактників був ігроманом.

Якось військовим спало на думку “заробити”. Близько 23 години 26 травня вони зібралися на “полювання”. У Renault LOGAN, який, імовірно, належить близьким родичам одного з військових, вони поклали лопату. Із собою взяли ніж.

Хлопці виїхали з території військової частини в Данилівці й поїхали в Київ – це близько 50 кілометрів. Вони вже запланували “роздобути” який-небудь автомобіль і продати його.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жорстоке вбивство в Києві скоїли двоє військових. Подробиці цинічно спланованого злочину