facebook

Оголений Путін на золотому унітазі: в Чехії біля посольства РФ влаштували акцію

 

У Чехії біля посольства РФ в Празі провели акцію протесту проти ув’язнення російського опозиціонера Олексія Навального, порушення прав людини в Росії і агресії проти України. Не дипломатія: однокурсник Путіна розповів, що могло б зупинити агресію РФ проти України. Біля входу встановили золотий унітаз з оголеним Путіним. 

Про це у соцмережах повідомив учасник перфомансу Антон Літвин.

Організатором стала група “Капутін”. Фігуру оголеного Володимира Путіна розмістили на золотому унітазі з йоржиком і туалетною бумагою. Цю акцію також адресували чеському уряду. Активісти просили зберегти прозахідну орієнтацію Чеської республіки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Встановивши оголеного Путіна, що сидить на золотому унітазі, ми хочемо висловити нашу підтримку простим росіянам в Росії і за кордоном, нашу солідарність з жертвами путінського режиму. Нинішній режим в Росії грабує російських громадян, суворо карає інакодумців, садить до в’язниць, катує або безпосередньо вбиває критиків політики Кремля. Не менш жорстоко режим Путіна поводиться зі своїми сусідами, яких він вважає своєю імперською сферою впливу. Він відповідає на найменші спроби демократичних перетворень або звільнення від російського правління військовою агресією”, – написав Літвин.

На його думку, представники російської влади – це трагікомічні персонажі, які бояться громадян. “Можливо, ніщо так точно не символізує справжню природу нинішніх російських правителів, як золоті унітази і йоржики в палаці глави держави. Путін – голий король. Ми хочемо показати це і підтримати всіх вільнодумних людей в Росії і інших країнах світу. Ми з вами, добрі люди, які страждають від тиранії злочинців на троні!”, – написав Літвин.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Оголений Путін на золотому унітазі: в Чехії біля посольства РФ влаштували акцію