facebook

Відійшов у засвіти 14-річний Юрко: хлопець 2 роки боровся з важкою хворобою

Вчора, 18 квітня відійшов у вічність 14-річний Юрко Савранський із села Луково Закарпатської області. Ще у 2018 році лікарі виявили у хлопця злоякісну пухлину. Хлопчик два роки боровся цією з важкою недугою, але на жаль не зміг перемогти.

Про смерть Юрія повідомила на своїй сторінці у фейсбуці Марселіна Долежалова:

“В цей скорботний день від всіх рідних і близьких нашого новопредставленого ангелочка хочеться щиро подякувати Митрополиту Феодору за щиру молитву, а також Архімандриту Агапіту та клірикам Єпархії за підтримку. Велике дякую лікарям, які боролися за його життя і намагалися вилікувати, Сергію Васильовичу за його допомогу і щире ставлення. Іршавській молодіжці,всім волонтерам, Дворнеченко Світлані та її команді, Сніжані Канчій та благодійному фонду, Юрію Буряс та Юрію Микиті.
Всім тим добрим людям, які допомагали здійснювати його маленькі мрії.
Людям, які завжди допомагали і підтримували молитвами, порадами, фінансами.
Важко перерахувати всіх, хто допомагав у лікуванні Юрчика, всім Вам велике дякую!
Ми всі хотіли його врятувати та на все воля Божа.
Тепер передивлюючи свою переписку з Юрчиком на душі неймовірно сильно боляче та водначас тішить тещо, всі його бажання, його мрії, ми всі старались виконати, хтось приносив йому суші які він так мріяв спробувати а хтось піццу з ковбаскою яку він так любив, навушки чи павербанк який просив, все це дякуючи спільній нашій любові до нього він отримав на той час це для нього був мега позитив і від цього було тепло на серці.
Ще хочеться сказати слова вдячності Юрій Марценишин за омріяну плазму і звання поліцейського яким Юрик гордився і людям які доповнили його мрію і передали плейстейшен.
Це недрібниці а навпаки кожен з Вас тих людей які дарували йому хоть на мить посмішку – Ви неймовірні дякуємо Вам…
Я ж за цей час полюбила Юрчика всім серцем… Він був і буде в наших серцях і в наших молитвах
Просимо молитв за ангелочка”
Зазначимо, що раніше на підтримку Юрчика відбувалися численні благодійні акції. Зокрема, вчора, 17 квітня в Іршавській громаді провели велопробіг на його підтримку.

Поховають Юрчика у вівторок 20 квітня в рідному селі Луково.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відійшов у засвіти 14-річний Юрко: хлопець 2 роки боровся з важкою хворобою