facebook

Працівника Офісу президента звинуватили у нападі на 12-річну дівчинку

Головного консультанта департаменту з питань гуманітарної політики звинувачують у нападі на 12-річну дівчинку: усе сталося просто на дитячому майданчику, де син високопосадовця бавився із іншими дітьми.
Про це мати ображеної дівчинки написала у Фейсбуці і додала відео з камер спостереження, на якому чоловік шарпає дитину за капюшон. Сам звинувачений має свою версію подій – мовляв, розбороняв дітей і захищав свого 8-річного сина від нападу.

Про це пише ТСН.

Анна Маляревич та Олександр Гонтарук – сусіди. Живуть в одному будинку, але донедавна навіть не були знайомі. Тепер під час інтерв’ю заявляють – бажають бачитися лише у поліції та суді. Усе – через конфлікт на дитячому майданчику біля будинку.

Анна згадує, як її 12-річна донька побігла гратися із подругами, а згодом повернулася в сльозах. Момент зафіксували камери спостереження: чоловік забігає на майданчик, тягне дитину за куртку і щось кричить. Як виявилося, чоловіка звати Олександр Гонтарук, він із родиною живе у цьому ж комплексі. Працює в Офісі президента – головним консультантом з питань гуманітарної та внутрішньої політики.

Олександр розповідає свою версію подій, що було перед тим, як він забіг до дитячого майданчика, де разом із кількома дівчатами грався його 8-річний син. Далі – твердить чоловік, його дитину почали ображати. Те що після цього шарпав чужу дитину – визнає, але каже, що в цей момент просив від дівчинки припинити цькування його сина і казав, що викличе поліцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мати дівчинки вчинок сусіда називає нападом і відповідає: цькування перед тим не було, а те що на відео – гра, і хлопчик теж брав у ній участь. Анна написала про це у Мережі – під дописом уже півтисячі коментарів, на два табори підтримки розділився і будинковий чат. Обидві родини звернулися до поліції. Кадри із дитячого майданчика переглядає правник Денис Ципін. Юрист каже: наскільки постраждала дитина – має встановити експертиза.

Перед виходом сюжету в ефір обидві сторони конфлікту звернулись до журналістів і заявили: свої звинувачення відкликають, бо після розголосу таки змогли усе вирішити між собою.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Працівника Офісу президента звинуватили у нападі на 12-річну дівчинку