facebook

“Двоє дітей залишилися без мами”: померла 33-річна жінка, яку жорстоко побив чоловік

Медики цілий тиждень боролися за життя жінки, але за весь цей час жінка так і не прийшла до тями.

19 квітня померла молода українка Олена, яка боролася за життя цілий тиждень. Жінка увесь час була в комі. У лікарні вона опинилася після того, як її жорстоко побив 33-річний цивільний чоловік під час сварки в гаражі. Двоє дітей залишилися сиротами.
Про це повідомляє OBOZREVATEL, передає “Це моя Україна”.
33-річну Олену поховали вчора, 21 квітня. У жінки були численні травми голови, забій головного мозку, переломи сідничної кістки і трьох ребер.
У поліції Чернівецької області розповіли, що відразу після застілля зі сваркою підозрюваного затримали, зараз він перебуває в СІЗО. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого). Чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Як розповів рідний брат загиблої Олександр, перший чоловік і батько дітей Олени помер кілька років тому. Потім вона зустріла іншого чоловіка, вони кілька років жили разом. Знайомі сім’ї говорять, що чоловік був хорошим. Та й на фото Олена і новий чоловік видаються щасливими. Однак протягом останніх місяців Олена стала зустрічатися з іншим чоловіком.

Одного разу він її сильно побив.
“Спочатку вона мені зізналася, що це зробив він, і подала заяву в поліцію. Я знайшов того чорта, він клявся і божився, що це не він, що сестру й пальцем не чіпав. Тоді Олена раптом написала зустрічну заяву в поліцію про те, що претензій до того чорта не має,” – розповідає родич жінки.
Спочатку Олена металася, то йшла до цієї людини, то втікала назад до дітей. А через деякий час Олена і зовсім зникла. Виявилося, що цей новий чоловік просто її нікуди не відпускає. Він не дозволяв їй ні з ким зустрічатися, нікуди виходити. Фактично тримав у себе.
“Брат намагався зв’язатися з нею, але на дзвінки ніхто не відповідав. Він дзвонив і цьому чоловікові.
Він мені заявив, що Олена буде жити з ним, вони одружаться. Я наполягав, щоб це мені сказала сама сестра, щоб я від неї це почув, і тоді я не буду їх розшукувати. Але їй він трубку не давав. І ось її знайшли непритомною в одному з гаражів спального району. Він її побив, а коли вона вже не рухалася, пішов до тітки й попросив викликати швидку,” – каже брат.
Коли Олену хоронили, то другий чоловік приїхав попрощатися з нею.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Двоє дітей залишилися без мами”: померла 33-річна жінка, яку жорстоко побив чоловік