facebook

11 моделей, які не відповідають жодним стандартам краси

Є щось в них інопланетне.

Краса — поняття відносне. Особливо якщо мова йде про жіночу красу. Її неможливо оцінити об’єктивно, тільки через призму суб’єктивного фактора.

Дівчата притягують магнетизмом, а він завжди йде зсередини. І коли він чіпляє, вже не важливо, як вони виглядають зовні.

Ми хочемо тобі показати дівчат, які володіють екстраординарною зовсім нестандартною зовнішністю, але при цьому користуються великою популярністю. Їх любить камера фотографа, тому що вони володіють загадковою привабливою родзинкою.

Анок Яй

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

19-річна дівчина з вугільно-чорним кольором шкіри потрапила в кадр відомого фотографа під час одного з музичних фестивалів у США. Знімок зацікавив модельне агентство Next Models і воно відразу розшукало красуню.

Катажина Южецка

Модельний скаут опинився з нею в одному поїзді. Він запропонував їй роботу, розраховуючи отримати з її контрактів хороший відсоток, якщо вони стануть успішними. І не прогадав. Полячка Катажина стала співпрацювати з Christian Dior, Prada і Calvin Klein.

Ксенія Реін

Вона — талановита художниця, яка спеціалізується на портретній живописі. Але шанувальників до неї залучають не тільки картини, але й вона сама, її яскравість у будь-якому образі.

Віллоу Хенд

18-річна дівчина з особою ляльки, яку порівнюють з принцесами Disney. Вона вже встигла співпрацювати зі світовими брендами великими брендами Dolce & Gabbana, Prada, Chanel, Valentino, Alexander McQueen і добре себе зарекомендувала як невтомна і оригінальна модель.

Меган Коллісон

Дівчина виглядає дуже незвично. Вона це знає, але завжди каже: «Мені подобається бути собою». Таку позицію позитивно оцінюють Valentino, Givenchy, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs і Prada.

Мужі Хоробрі Софія

Vogue назвав її одним з головних відкриттів світу моди в 2017 році. Її інопланетна загадковість зачіпає за живе.

Нуанея Лебаджоя

Модель любить експериментувати з образами. Вона, як хамелеон, може бути ніжною принцесою, а завтра небезпечною рокершею. Її майстерність перевтілень захоплює.

Юнія Пахомова

Російська модель, яка схожа на ельфа завоювала любов таких модних будинків і дизайнерів, як Gucci, Alexander Wang, Balenciaga.

Марія Оз

Вона людина творча — режисер анімаційних відео. І незвичайний. Її надзвичайно великі очі і губи викликають інтерес. Так і хочеться розглянути їх ближче.

Мар’ян Йонкман

Saint Laurent називає цю голландську модель своєю музою. Вона володіє красивою зовнішністю і великою працьовитістю.

Цунана

Тибетську дівчину Цунану модні будинки відкрили для себе зовсім недавно — під час тижня моди в Лондоні. Вони покладають на неї великі надії.

Не можна сказати, що всі ці дівчата ідеальні за всіма параметрами. Але всі цікаві. Їх краса в нестандартності. Хто найбільше сподобався тобі?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

11 моделей, які не відповідають жодним стандартам краси