facebook

Намагалися відмовити: друзі школярки, що скоїла самогубство, пікетували гімназію

Таким чином вони хочуть надати розголосу цій справі.

У Запоріжжі друзі 14-річної Віки, яка вкоротила собі віку, вийшли під стіни гімназії, де навчалася дівчина. Таким чином вони намагалися надати розголосу ситуації, що сталася з їхньою подругою.

Про це повідомляє “Актуально”.

Учора, 22 квітня, учні гімназії та друзі Віки вийшли на пікет під стіни 47-ї гімназії. Разом з учнями у заході брали участь батьки однокласників дівчини. Однокласники Віки розповідають, що в школі факт буллінга всі спростовують.

Подруга загиблої дівчини Олена розповіла, що знала, що Віка пише передсмертну записку, тому довго з нею спілкувалася і намагалася відмовити. Віка розповідала їй, що її ображають учителі школи та однокласники і скаржилася, що ніяк не могла потрапити на приймання до шкільного психолога, а директорка закладу їй говорила “попий водички і заспокойся”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кримінальне провадження  перекваліфіковано зі ст. 115 КК з додатковою кваліфікацією “Самогубство” на ст. 120 “Доведення до самогубства” Кримінального кодексу України. В даний час досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 4 квітня 2021 року у Запоріжжі повісилася школярка. Дівчина

“Зламали мене і зруйнували життя”: рідні школярки із Запоріжжя, яка скоїла самогубство, звинувачують вчителів у її смерті
залишила передстмертну записку, у якій звинувачує вчителів та однокласників у булінгу.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Намагалися відмовити: друзі школярки, що скоїла самогубство, пікетували гімназію