facebook

День дочки: кращі вітання зі святом

25 квітня в Україні відзначається День дочки. Realist.online зібрав для вас найкращі вітання з цим теплим родинним святом.

Привітання з Днем дочки в прозі

Донечко, моя мила дівчинка! Зі святом моя хороша, розумничка моя, нехай у тебе обов’язково все і завжди виходить! Будь завжди самою радісною, красивою, живи собі на втіху, радуйся кожному дню і кожній миті. І завжди пам’ятай, що я тебе дуже-дуже люблю всім серцем!

***

Моя донька, ти моя найяскравіша зірка на небі, хочу завжди бачити тебе щасливою, будь сповнена енергії і сили! Ніколи в цьому житті не опускай руки і удача нехай завжди буде на твоєму боці. І що б не сталося, пам’ятай, мама і тато завжди поруч. Спасибі тобі за твоє тепло і турботу, ти дуже багато для нас в цьому світі! Нехай всі знають, ти – найкраща дочка на світі!

***

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Моя люба донечко, в твоє свято хочу побажати тобі всього найкращого. Нехай життя буде щедрим, а доля прихильною. Нехай кожна складність, яка зустрінеться на твоєму шляху, стане корисним уроком, а не гірким розчаруванням. Будь здорова і весела, смійся і радій, вмій знаходити диво навіть в крапельці роси. Щастя тобі величезного і променистого.

***

Донечко, радість, янголятко і сонце наше! Хочемо побажати тобі самого міцного здоров’я, удачі і успіхів у всьому! Будь завжди щаслива! Хай кожна мить у твоєму житті наповнюється позитивом, гумором і прекрасними чудесами! Нехай всі твої мрії здійснюються! Ти наше диво! Ти наше щастя! Ми дуже тебе любимо!

***

Найсвітлішим днем в нашому житті був день твого народження. Нас радували твої перші кроки, твої перші слова, особливо, коли ти кликала мене чи тата, іскорки щастя в твоїх очах досі важать більше всього на світі, ми сміємося разом з тобою і сумуємо, коли тобі сумно. Вітаємо тебе, частинка наших сердець!

***

Донечко, в твоє свято хочеться тобі побажати здоров’я, натхнення, любові, радості і тепла. Ти вже подорослішала і сама можеш вибирати свою дорогу, друзів, хобі, ідеї, які будеш втілювати, проекти, які хотілося б реалізовувати. Я вірю, що у тебе точно все вийде. Я хочу тобі побажати прислухатися до інтуїції, дарувати любов і тепло тільки тим, хто здатний повертати сторицею, і будь щасливою кожен день свого життя!

***

Донечко, нехай все твоє життя буде світлим, як безхмарний ранок, сонячним, як ясний літній день, і безтурботним, як у дитинстві! Бажаю бути щасливою і коханою! Нехай всі твої мрії збуваються, плани здійснюються, а надії виправдовуються! Будь завжди бажаною, коханою, залишайся життєрадісною, веселою, квітучою як квітка і чарівною!

***

Хочу привітати тебе, мою улюблену доньку. І в цей особливий день я з гордістю скажу, що ти моя дочка. Ти мій привід для радості гордості і життя, ти мій стимул. Я вдячна небесам за тебе, моє янголятко, і хочу, щоб ти знала, що твоя мама пишається тобою. Будь дійсно щасливою, доля нехай радує приємними сюрпризами. Любові тобі, натхнення і душевного спокою!

***

Дорога донечко, зі святом! Сьогодні тобі бажаю від щирого серця, щоб все у тебе вийшло, всі мрії здійснилися, не змушували довго чекати і всі близькі тобі люди були з тобою поруч! Будь безмірно щаслива, кохана, бажана і шанована. Нехай доля твоя буде як вічне свято, легка, яскрава і нескінченно щаслива! Моя радість.

***

Донечко, вітаємо тебе! В цей день хочемо подарувати тобі величезний букет компліментів, причому всі вони будуть справжньою правдою. Твоєму гострому розуму, гарній зовнішності, прекрасному характеру і іскрометному гумору можуть позаздрити багато хто. У тебе все виходить, все вдається – доля прихильна до тебе, і це дуже приємно. Нехай все, чого ти хочеш, про що мрієш, збувається швидко, легко і красиво. Ми з мамою бажаємо тобі радості, добра, здоров’я і удачі!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

День дочки: кращі вітання зі святом