facebook

Дзідзьо та Slavia розлучаються після 20 років кохання: “Ми були дітьми”

Подружжя вже майже рік не живе разом і відпочиває окремо

Розпалася одна із найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу – співак Дзідзьо заявив, що подружжя готується до розлучення.

Про це він розповів Катерині, Осадчій у програмі “Світське життя”.

“Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому ми лише хочемо це зробити гарно, красиво. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що це буде найкраще”,–заявив Михайло Хома.

Окрім того, співак відповів на закиди колишньої коханої у тому, що він не хотів дітей та натяки на те, що він її зраджував – про це Slavia зізнавалася у недавніх інтерв’ю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Всі ті роки я був на роботі, працював. Я давно хотів трішки розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати одне одного. А деколи, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю”, – вважає співак

Дзідзьо додав, що він та Ярослава не живуть разом 9 місяців. Він згадав, що пара почала зустрічатися, коли ще були дітьми та нічого не тямили у стосунках.

“У мене тато помер, мама за кордоном, в неї батьки розлучилися. Просто діти йшли до лісу і не знали, чи то треба казати, коли тебе щось не влаштовує. Ми не знали, як це робити, просто терпіли дещо. У нас і добре було так само. Треба було подорослішати, щоб зрозуміти і деколи треба визнати, що є щось не так”, – вважає Дзідзьо.

Співак додав, що із розлученням життя не закінчується, тому треба відпустити одне одного і подякувати.

Ярослава та Михайло були разом 20 років. Разом закохані відучилися в університеті культури в Києві, у парі багато років виступали на весіллях на Львівщині. А самі побралися 2013 року.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дзідзьо та Slavia розлучаються після 20 років кохання: “Ми були дітьми”