facebook

Вихователька віддала свою нирку 5-річній дівчинці і врятувала їй життя. ФОТО

Педагог захотіла подарувати вихованці право на нормальне дитинство Викладачка дошкільної освіти з США подарувала свою нирку 5-річній вихованці, щоб та змогла коли-небудь піти в школу.

Повідомляється, що дивовижний випадок стався в місті Пасіфіка, штат Міссурі, США.

У 2019 році Робін Мах зайнялася навчанням дівчинки Кейлі вдома, так як через постійні процедури дитина просто не могла нормально пересуватися.

Щоб хоч якось допомогти своїй вихованці і подарує їй нормальне дитинство, вихователька вирішила віддати їй свою нирку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мати 5-річної Кейлі Дезіре Кьюледж розповіла, що дівчинка народилася недоношеною на 26 тижні вагітності і 160 днів провела у відділенні інтенсивної терапії для новонароджених. Кейлі частково страждала від сліпоти, її імунна система була дуже слабка, а печінка відмовляла.

Через це дівчинка повинна була проводити по 11 годин на день на перитонеальному діалізі. На даний момент Кейлі важить всього лише 11 кілограм. До жовтня 2020 року дівчинці не могли навіть пересадити нирку, оскільки її зріст і вага не досягли необхідної норми. Коли вона все ж підросла, вихователька зрозуміла, що може зробити добру справу.

“Я хотіла, щоб у Кейлі було нормальне життя і вона могла ходити в школу”, — підкреслила жінка перед операцією з пересадки нирки.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вихователька віддала свою нирку 5-річній дівчинці і врятувала їй життя. ФОТО