facebook

Підліток вбив сім’ю: з’явилися фото затриманого і нові деталі

Підліток вбив сім’ю: з’явилися фото затриманого і нові деталі

У Дарницькому районі Києва 16-річний підліток вбив своїх батьків і 8-річного брата. Він кілька днів перебував у квартирі з тілами загиблих.

Його затримали неподалік від будинку. При собі він мав ніж. Поліція показала фото підозрюваного.

«Підліток стверджує, що його« перемкнуло »і він не знав, що робити далі, а молодшому брату давав «останній шанс», однак він не виправився», – додають в Департаменті карного розшуку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідство встановило, між підлітком і батьками стався конфлікт. Спочатку він убив батьків, а потім і свого молодшого брата. Хлопець ще кілька днів жив у квартирі з закатованими родичами, а згодом покинув будинок.

За даними видання «Страна», затриманого звуть Максим Сумін. Жив він зі своєю сім’єю на вулиці Ревуцького, біля метро Харківська. Навчається на слюсаря в училищi.

«Свої дії він пояснив поганими відносинами в сім’ї», – пише ЗМІ.

До того ж, поліцейські поки відпрацьовують кілька версій мотиву злочину: побутову, фінансову, соціальну та психологічну, заявили вони виданню «Сегодня». У родині сварки були часті. Його, до того ж, можуть відправити на психіатричну експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Хлопцеві загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Realist.online повідомляв, двох молодих людей, які скоїли вбивство в селі Гнідин під Києвом, будуть тримати під вартою 60 діб без права внесення застави.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підліток вбив сім’ю: з’явилися фото затриманого і нові деталі