facebook

Тупицькому призупинили виплату зарплати – ЗМІ

В.о. голови Конституційного суду Сергій Головатий розпорядився призупинити виплату заробітної плати та заборонити користуватись службовим автомобілем своєму попереднику Олександру Тупицькому та колишньому судді Олександру Касмініну.
Про це пише ZN.ua.

У розпорядженні видання є документ, підписаний Головатим, від 30 квітня. Підставами для такого розпорядження в.о. голови КС визначив указ Зеленського, яким той скасував призначення Тупицького і Касмініна.

Перед цим до КС, стверджують у виданні, надійшло звернення від нардепа Федора Веніславського – представника президента в суді. Той просив надати інформацію, на якій підставі Тупицький та Касмінін користуються службовими автомобілями та отримують зарплату.

Водночас, Тупицький, який повернувся із лікарняного 30 квітня, у цей же день розпорядився скасувати вказане рішення Головатого. Окрім того, він вимагає службової перевірки щодо його дій. Головатого він називає заступником голови КС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У виданні вказують, що розпорядження Тупицького видано на бланку голови та зареєстровано в секретаріату КС. Це може означати, що секретаріат визнає його головою. Разом з тим, розпорядження Головатого також зареєстровано секретаріатом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тупицькому призупинили виплату зарплати – ЗМІ