facebook

Співробітниця пошти викрала 78 тисяч гривень на комунальних квитанціях

Співробітниця пошти викрала 78 тисяч гривень на комунальних квитанціях


За скоєне зловмисниця відповість за законом.

У Тернопільській області більше 78 тисяч гривень привласнила співробітниця пошти. Поліція завершила розслідування за фактом привласнення, розтрати або заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, обвинувальний акт спрямований до суду, передає прес-служба МВС.

Жінка брала платежі від населення за газ і світло, видаючи їм квитанції форми Ф-47. Прибутки в касовому звіті вона не відображала, а гроші залишала собі.

Про правопорушення дізналися жителі одного з сіл Монастириського району тільки після того, як до них з перевіркою приїхали представники комунальних служб. Жителів населеного пункту звинуватили в тому, що вони масово протягом квітня-червня не платять за спожиті газ та світло.

Люди почали заперечувати свої борги і як доказ – надали квитанції, які виявилися недійсними і ніде не врахованими.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Даний факт зареєстрований в поліції і почали досудове розслідування за фактом привласнення, розтрати або заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем – частина 2 статті 191 Кримінального кодексу України. Після того, як все стало відомо, підозрювана повернула всі гроші.

Слідство у даній виробництва завершилося – справа працівники поліції направили в суд. Тепер долю порушника вирішуватиме суд.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Співробітниця пошти викрала 78 тисяч гривень на комунальних квитанціях