facebook

ФБР отримало ще одне досьє на Трампа з кремлівським «слідом» — ЗМІ

ФБР отримало ще одне досьє на Трампа з кремлівським «слідом» — ЗМІ.

Колишній агент британської розвідки MI6 Крістофер Стіл, який зібрав перше «досьє» на 45-го президента США Дональда Трампа, передав ФБР уже другий компромат.
Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на джерела, передає НВ.

За інформацією видання, друге «досьє» містить нові дані про втручання Москви в американські вибори — зокрема, зв’язки з Росією колишнього керівника передвиборчого штабу Трампа Пола Манафорта.

Джерела додають, що у документі також є компрометувальна інформація щодо самого Дональда Трампа, який відвідав Росію у 2013 році, коли ще не був політиком.

Зазначається, що Стіл передавав американським правоохоронцям необроблені розвідувальні дані через свою компанію Orbis Business Intelligence.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У 2017 році керівництво американських спецслужб отримало інформацію про те, що російські спецслужби зібрали компромат на тодішнього президента США Дональда Трампа.

За даними медіа, інформацією про нібито наявність у РФ компромату на Трампа поділився колишній співробітник спецслужб Великої Британії Крістофер Стіл. Він провів кілька років під дипломатичним прикриттям, працюючи на MI6 в Росії й Парижі, а також в міністерстві закордонних справ і у справах Співдружності в Лондоні.

Дані також стосувалися ймовірного втручання РФ у президентські вибори в США в 2016 році.

Росія заперечує втручання у вибори США 2016 року. Трамп називав розслідування ФБР про можливу змову з урядом РФ «політичним полюванням на відьом» і заперечував будь-яку змову з Москвою.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ФБР отримало ще одне досьє на Трампа з кремлівським «слідом» — ЗМІ