facebook

Голі українки потрапили в новий скандал після Дубая: у Туреччині поліція зняла просто з яхти

На відео можна чітко помітити шість дівчат та двох хлопців, деякі з моделей були у “костюмі Єви

Зі спекотної та сонячної Туреччини прийшли доволі дивні новини. Так, місцеві правоохоронці затримали нібито українок, які без одягу позували для фото на яхті в затоці Фетхіє. Фотографії швидко розійшлися по місцевим ЗМІ, в результаті красунями зацікавилися копи.
Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого видання Antalya Lider, а також відео, яке в мережі опублікувала одна з дівчат.

Одна із затриманих поліцією у відео розповіла про подію і дала кілька порад для таких фотосетів в мусульманських країнах: потрібно робити це приховано і не відзначати геолокацію.


“Якщо ви хочете зробити відверті фото в мусульманських країнах – краще їх не робити, або робити максимально приховано. Нас з дівчатками зняли з іншої яхти, і якимось чином ці фото потрапили до місцевих ЗМІ. Нас затримала поліція. Цілий день нас допитували… Це дуже неприємна процедура…”, – сказала дівчина.

Уточнюється, що учасниць оголеної фотосесії вже відпустили. Турецькі журналісти пишуть, що місцеві жителі були приголомшені тим, що таку фотосесію організували під час священного Рамадану. І зробили це під час повного локдауну для місцевих.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Голі українки потрапили в новий скандал після Дубая: у Туреччині поліція зняла просто з яхти