facebook

Опинилася в пастці. В пожежі загинула 21-річна Анастасія Ріщук (ФОТО, ВІДЕО)

Дівчина опинилася заблокованою в приміщенні й не змогла врятуватися. Вона була в пастці, з якої не вибратися, сказали рятувальники. Знайшли Анастасію після того, як загасили вогонь. ЇЇ подруга просить підтримати чоловіка, якому доведеться хоронити молоду дружину.

Про жертву пожежі у офісному центрі на Бевза стало відомо тільки після того, як вогонь погасили. Рятувальники виявили тіло молодої жінки. Наш журналіст знімав пряму трансляцію з місця і від фахівця забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій почув про загиблу. Пізніше з власних джерел редакція 20minut.ua дізналася: загинула у пожежі 21-річна дівчина (2000 року народження), яку звали Настею. Вона там працювала, як спершу нам сказали, бровісткою, а потім ми уточнили: була майстринею із виготовлення свічок. За інформацією з управління ДСНС, дівчина опинилася заблокованою в приміщенні, з якого не змогла вийти. Її тіло знайшли після того, як вогонь загасили. Є інформація, що Настя нібито повернулася на роботу, щоб забрати ноутбук. Але як так сталося, що вона опинилася там у пастці, не говорять. Тепер знаємо, що загиблу працівницю офісного центру звати Анастасія Ріщук. Вона приватна підприємиця. Була заміжня. Її друзі та колеги почали збір коштів, щоб підтримати чоловіка, якому доведеться ховати молоду дружину. Якщо вам не байдуже, то перерахуйте помірну для вас суму на цей рахунок: 4441 1144 4575 8640 (отримувач Костюк Вікторія) «Зможемо передати кошти родині загиблої дівчини», — написала подруга Анастасії, яка розмістила також клич про допомогу в спільноті своїх колег, майстрів краси.

В офісному центрі працювали косметологи, манікюрниці, майстри краси, була фотостудія та інші невеликі приватні структури. Усі вони втратили майно. Люди переповідають, що орендарі та працівники офісів не лише постраждали матеріально і налякалися. Деяким вдалося з труднощами виходити з задимленої будівлі, яка швидко розгоралася. Одна дівчина вискочила з вікна на балкон, і звідти її дістали рятувальники. Попередня причина, як ми розповідали сьогодні раніше, займання електропроводки. Також серед версій, які досліджуються, є підпал та загоряння від електроприладу. За фактом відкрили кримінальне провадження та почали розслідування, — сказали в поліцейському главку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пожежа, нагадаємо, почалася о 12.30, а загасити її змогли повністю після 14-ї години. Вітер мало не розповсюдив вогонь з офісної будівлі на сусідні приміщення «Укргазбанку» та кафе. — Через велику площу пожежі та сильний вітер вогонь швидко поширюється покрівлею споруди на складські приміщення, — коментували пресі в ДСНС. Журналіст 20minut.ua на місці пожежі почув дві головні версії, які могли призвести до такої масштабної пожежі: підпал або коротке замикання електропроводки. Що саме призвело до займання і спричинило смерті Анастасії, це встановлять спеціалісти. Але варто пригадати: кілька років тому в цій самій будівлі вже гасили пожежу. Це було у березні 2017 і тоді теж на місці був наш журналіст. Подивіться відео з обох пожеж:

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Опинилася в пастці. В пожежі загинула 21-річна Анастасія Ріщук (ФОТО, ВІДЕО)