facebook

https://p-p.com.ua/news/shakhrai-roblyat-dublikaty-kartok-ukraintsiv-za-dopomogoyu-bankomativ/

Сьогодні, 10 травня у Львові, з вікна 8-го поверху випала 2-річна дівчинка.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Як ідеться у повідомлені, близько 8:30, в поліцію повідомили, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шевченка у Львові випала дитина.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, 2-річна дівчинка випала з вікна восьмого поверху.

Правоохоронці які працюють на місці події з’ясовують усі обставини трагічного випадку, та вирішують питання про його правову кваліфіуацію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також, як повідомляє депутат Львівської міської ради, керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич, що до інциденту може бути причетна мама дитини. Як він написав у своєму Facebook, у жінки є проблеми з алкоголем. І після того як дитина випала з вікна, мати вийшла і пішла у невідомому напрямку, в подальшому її затримали поліцейські.

Як повідомляє Зінкевич, хоч правоохоронці офіційно не підтвердили причетність матері до даної події, однак за його інформацією жінка причетна до цього. Токож, керівник “Варта-1” повідомляє, що в жінки є проблеми з психікою, і під впливом алкоголю. Жінку затримано.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

https://p-p.com.ua/news/shakhrai-roblyat-dublikaty-kartok-ukraintsiv-za-dopomogoyu-bankomativ/