facebook

Медведчуку світило 2 роки за ґратами за побиття 15-річного підлітка

Під час навчання на юридичному факультеті Київського держуніверситету Віктор Медведчук став командиром комсомольського оперативного загону добровільної народної дружини Ленінського райкому комсомолу столиці УРСР.


8 листопада 1973 року під час чергування побив разом з іще двома членами оперативного загону неповнолітнього Андрія Кричака.

Про це йшлося в прямому ефірі ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1”.

“Андрій, тоді ще 15-річний підліток, вийшов на вулицю Пушкінську, де він мешкав. Зустрівся з друзями. Теревенили, голосно про щось говорили. На них звернула увагу комсомольська дружина. Підійшли. Зробили зауваження. Двоє втекли, а Андрія вони заламали та потягли розбиратися, чому він так голосно розмовляв. Підліток вирішив пручатись. Його почали дуже жорстоко бити. В нього було поламане ребро. Віктор Медведчук, бувши на третьому курсі університету, гумовим пістолетом бив Андрія по голові. Тоді йому світило два роки в’язниці, його відрахували з університету. Але через деякий час він був поновлений і продовжив своє навчання”, – йшлося у повідомлені.

Зараз Андрію Кричаку 63 роки. Мешкає в Род-Айленді, що у США.

“Чи Медведчук викрутиться чи ні – не знаю, але якщо викрутиться, то Україні буде ще гірше. То є темна людина. Він ніколи не просив пробачення за те, що він скоїв. Я хвилююся за те, що в Україні багато таких, як Медведчук. Вони мають дуже багато сил і влади. А це – дуже помилково. Україна має захищати себе. Треба знаходити в собі силу і не вкладати свою долю у руки людей, які можуть нести тільки горе”, – заявив Андрію Кричак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Медведчуку світило 2 роки за ґратами за побиття 15-річного підлітка