facebook

“20-ті числа квітня!”: Зеленський попередив українців про неминуче. “Все залежить від нашої поведінки”

Володимир Зеленський розповів, коли в Україні настане визначальний період, який покаже, чи зможе країна впоратися з епідемією коронавірусу.

У своєму зверненні до українців президент підкреслив, що пік епідемії «Уханьского» вірусу в нашій країні ще не пройшов, про що свідчить статистика хворих. У зв’язку з цим Зеленський зазначив, що розслаблятися поки рано. За його словами, визначальними датами для країни стануть 20-і числа квітня, коли стане зрозуміло, як сильно епідемія вдарила по Україні.

«Різкого стрибка не відбулося і завдяки свідомості громадян, які дотримуються самоізоляції. І це слід продовжувати. Повинні чітко усвідомити: розслаблятися рано. Розслаблятися небезпечно. Якщо Італія і Іспанія вже пройшли або проходять пік епідемії, то у нас попереду ключовий, що визначає період. Це саме 20-ті числа квітня», – підкреслив глава держави.

У зв’язку з цим він закликав українців обов’язково залишатися вдома на Великдень. Президент підкреслив, що в уряду є домовленості з українськими медіагрупами, які готуються транслювати богослужіння з усіх церков країни на своїх каналах.

«Від нашої поведінки на Великдень, від нашої дисципліни будуть залежати подальші терміни карантину», – заявив президент.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він додав, що на цю Пасху українцям доведеться поміняти традиції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“20-ті числа квітня!”: Зеленський попередив українців про неминуче. “Все залежить від нашої поведінки”