facebook

Невигадані історії з життя

Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти

Кумедні і сумні, про життя, про кохання і відданості. У цих невигаданих коротких історіях — ціле життя.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні мій 75-річний дідусь, який ось уже 15 років як осліп через катаракту, сказав мені: «Твоя бабуся — найпрекрасніша жінка на землі, правда? Я задумалася на секунду і сказала: «Так, саме так. Напевно, тобі дуже бракує цієї краси тепер, коли ти її не бачиш». «Мила, — відповів мені дідусь, — я бачу її кожен день. Якщо чесно, тепер я бачу її куди виразніше, ніж коли ми були молоді».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я видавав заміж свою дочку. Десять років тому я витягнув з охопленого полум’ям фургона після серйозної аварії 14-річного хлопця. Вердикт лікарів був однозначний: він більше не зможе ходити. Моя дочка кілька разів відвідала його разом зі мною в лікарні. Потім стала ходити туди без мене. І сьогодні я побачив, як всупереч всім прогнозам і широко посміхаючись, він надів перстень на палець моєї дочки — міцно стоячи на обох ногах.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні, підходячи до дверей свого магазину в 7 годин ранку (я флорист), я побачив солдата у формі. Він прямував в аеропорт, звідки повинен був полетіти в Афганістан на цілий рік. Він сказав: «Кожну п’ятницю я зазвичай приношу своїй дружині красивий букет квітів, і не хочу залишати цю традицію із-за від’їзду». Потім він замовив у мене 52 букета квітів і попросив мене доставляти їх увечері кожної п’ятниці в офіс його дружини, поки він не повернеться. Я зробив йому знижку 50% на все — така любов наповнила світлом весь мій день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я сказала своєму 18-річному онукові, що за всі свої шкільні роки я так і не потрапила на шкільний бал тому, що мене туди ніхто ні разу не запросив. І уявляєте — цим вечером він, одягнений в смокінг, подзвонив в мої двері і запросив на шкільний бал в якості своєї партнерки.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Коли сьогодні вона прокинулася від 18-місячної коми, то поцілувала мене і сказала: «Спасибі, що залишався зі мною, що розповідав усі ці чудові історії і що завжди вірив у мене… І так, я вийду за тебе заміж».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я, проходячи через парк, вирішив перекусити на лавочці. І тільки я розгорнув свій бутерброд, як під дубом неподалік зупинився автомобіль літньої пари. Вони опустили вікна і включили джаз. Чоловік вийшов з машини, відчинив двері й подав руку жінці, а після вони цілих півгодини повільно танцювали під тим самим дубом.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я робив операцію маленькій дівчинці. Їй була потрібна кров першої групи. У нас її не виявилося, але в її брата-близнюка теж була перша група. Я пояснив йому, що це питання життя і смерті. Він подумав трохи, а потім попрощався з батьками і підставив руку. Я не зрозумів, навіщо він це зробив, поки він не запитав мене після того, як ми взяли у нього кров: «І коли я помру?». Він думав, що жертвує своїм життям заради сестри. На щастя, тепер з ними обома все буде в порядку.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Мій батько — найкращий, про кого можна тільки мріяти. Він любить мою маму (і завжди робить її щасливою), він приходить на кожен футбольний матч, в якому я брала участь з п’яти років (зараз мені 17), він забезпечує всю нашу родину. Цим ранком, коли я шукала в батьківському ящику для інструментів плоскогубці, я знайшла на дні складений брудний папірець. Це була сторінка з старого батьківського щоденника, з датою за місяць до мого народження. Там було написано: «Мені дев’ятнадцять років, я алкоголік, який вилетів з інституту, невдалий самогубець, жертва дитячого насильства і колишній викрадач. А в наступному місяці до всього цього додається ще й „молодий отець“. Але я клянуся, я зроблю все, щоб у моєї малечі все було добре. Я стану для неї таким батьком, якого у мене ніколи не було». І… я не знаю, як, але йому це вдалося.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні мій 8-річний син обійняв мене і сказав: «Ти найкраща мама у всьому світі». Я посміхнулася і запитала у нього: «Звідки ти це знаєш? Адже ти не бачив всіх мам всього світу». Мій син у відповідь на це обійняв мене ще міцніше і сказав: «А ти і є мій світ».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я оглядав літнього пацієнта з хворобою Альцгеймера. Він ледь пам’ятає власне ім’я і часто забуває, де він, і що говорив всього кілька хвилин тому. Але якимось дивом (і я думаю, це диво зветься любов’ю), кожен раз, коли його дружина приходить провідати його на кілька хвилин, він згадує, хто вона, і вітає її словами «Здрастуй, моя прекрасна Кейт».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Мій 21-річний лабрадор ледве може звестися, майже нічого не бачить і не чує, і у нього немає сил навіть гавкати. Але все одно, коли я входжу в кімнату, він радісно виляє хвостом.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я з жахом побачив через вікно кухні, як моя 2-річна донька посковзнулася і впала в наш басейн. Але перш, ніж я встиг до неї добігти, наш ретривер Рекс стрибнув за нею і витягнув за комір сорочки туди, де мілко і вона змогла встати.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Мій старший брат вже 15 разів здавав мені кістковий мозок, щоб допомогти мені боротися з раком. Він розмовляє про це безпосередньо з моїм лікарем, і я навіть не знаю, коли він це робить. І сьогодні лікар сказав мені, що, схоже, лікування починає допомагати. «Ми спостерігаємо стійку ремісію», сказав він.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я їхав додому з моїм дідусем, коли він раптово розвернувся і сказав: «Я забув купити квіти для твоєї бабусі. Зараз заїдемо в магазин на розі і я куплю їй букет. Я швидко». «А сьогодні що, якийсь особливий день?», — запитав я у нього. «Та ні, начебто ні», — відповів дідусь. «Кожен день щось особливе. А твоя бабуся любить квіти. Вони роблять її щасливішою».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я перечитував записку самогубці, яку я написав 2 вересня 1996 року за дві хвилини до того, як моя дівчина постукала в мої двері і сказала «Я вагітна». Раптово я відчув, що знову хочу жити. Сьогодні вона — моя кохана дружина. А у моєї дочки, якій вже 15 років, є два молодших брата. Час від часу я перечитую мою записку самогубці, щоб нагадати собі, наскільки я вдячний за те, що у мене з’явився другий шанс жити і любити.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні минуло 10 років з дня смерті мого батька. Коли я була маленькою, він часто наспівував мені коротеньку мелодію, коли я лягала спати. Коли мені було 18 і у нього був рак, то вже я наспівувала йому ту саму мелодію, відвідуючи його в лікарні. З тих самих пір я жодного разу не чула, поки сьогодні мій наречений не став наспівувати її собі під ніс. Виявилося, що його мама теж співала йому її в дитинстві.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Мій 11-річний син знає мову глухонімих, тому що його друг Джош, з яким вони росли разом із самого дитинства, глухий. Мені так приємно бачити, як їх дружба розцвітає з кожним роком.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні мій батько помер, йому було 92. Я знайшов його сидячим в кріслі в його кімнаті. На колінах у нього лежали три фотографії в рамках — це були фотографії моєї мами, яка померла 10 років тому. Вона була коханням всього його життя, і, швидше за все, він, відчуваючи близьку смерть, хотів ще раз побачити її.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Я мати 17-річного сліпого хлопчика. Хоча мій син народився незрячим, це не завадило йому стати відмінником, чудовим гітаристом (перший альбом групи вже перевалив за 25000 завантажень в мережі) і відмінним хлопцем для своєї дівчини Валерії. Сьогодні його молодша сестра запитала його, що його приваблює у Валерії, і він відповів: «Все. Вона прекрасна».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні, в перший раз за кілька місяців, ми з моїм 12-річним сином Шоном зайшли по дорозі додому в будинок престарілих. Зазвичай я заходжу туди одна, щоб провідати свою маму, яка страждає хворобою Альцгеймера. Коли ми зайшли в хол, медсестра сказала: «Привіт, Шон» і пропустила нас всередину. Я запитала в сина: «Звідки вона знає твоє ім’я»? «А, так я забігаю сюди частенько після школи, провідати бабусю», — відповів він. А я й гадки про це не мала.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Мій дідусь завжди тримав на своїй тумбочці стару вицвілу фотографію, зроблену в 60-х роках, на якій він і бабуся весело сміються на якійсь вечірці. Моя бабуся померла від раку, коли мені було 7 років. Сьогодні я заглянув у його будинок, і дідусь побачив, як я дивлюся на цю фотографію. Він підійшов до мене, обійняв і сказав: «Пам’ятай — ніщо не триває вічно, але це ще не означає, що воно того не варто».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Я мати 2 дітей і бабуся 4 онуків. У 17 років я завагітніла двійнею. Коли мій хлопець і друзі дізналися, що я не збираюся робити аборт, всі вони від мене відвернулися. Але я не здалася, не кидаючи школу, влаштувалася на роботу, закінчила інститут і в ньому ж зустріла хлопця, який ось вже 50 років любить моїх дітей, як своїх власних.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні я сидів на балконі готелю і бачив, як по пляжу йде закохана парочка. По тому, як вони рухаються, було видно, що вони без розуму один від одного. Коли вони підійшли ближче, я з подивом побачив, що це мої батьки. Хто б міг подумати, що 8 років тому вони ледь не розлучилися.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні, через 15 років після смерті мого дідуся, моя 72-річна бабуся знову виходить заміж. Мені 17 років, і за все своє життя я ще ніколи не бачив її такою щасливою. Як же приємно було бачити двох людей, настільки закоханих одне в одного, незважаючи на свій вік. І тепер я знаю — ніколи не буває занадто пізно.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні, після того, як ми 2 роки прожили окремо, ми з моєю колишньою дружиною нарешті владнали наші розбіжності і вирішили зустрітися за вечерею. Ми базікали і сміялися 4 години безперервно. А перед тим, як йти, вона віддала мені великий, пухкий конверт. У ньому лежали 20 любовних послань, які вона написала за ці два роки. Конверт був підписаний «Листи, які я не відправила через свою впертість».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні зі мною стався нещасний випадок, і у мене на лобі залишилася садно. Лікар обмотав мені голову бинтом і сказав не знімати його цілий тиждень — мені це не сподобалося. Дві хвилини тому в мою кімнату зайшов молодший брат — його голова теж була обмотана бинтом! Мама сказала, що він не хотів, щоб я відчував себе нещасним.

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні, коли мій 91-річний дід (військовий лікар, орденоносець і успішний бізнесмен) відпочивав на лікарняному ліжку, я запитав у нього, що він вважає своїм найбільшим досягненням. Він повернувся до моєї бабусі, взяв її за руку і сказав: «Те, що я постарів разом з нею».

30 невигаданих коротких історій з життя. Деколи наше життя підносить дивовижні сюрпризи і випробування. Це просто історії з життя, про які хочеться розповісти. Сьогодні, в 50-ту річницю нашого весілля, вона посміхнулася мені і сказала: «Шкода, що я не зустріла тебе раніше».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Невигадані історії з життя