facebook

У Чернігові патрульний застрелив нападника з ножами

У Чернігові патрульний застрелив нападника з ножами

У Чернігові 14 травня поліцейський під час виїзду на виклик застрелив чоловіка.

Про це повідомляють у пресслужбі Чернігівської обласної прокуратури.

Поліцію викликали в одну з квартир Чернігова, де відбувалося домашнє насильство. Правоохоронці застосували табельну зброю до 44-річного жителя міста і він помер від отриманих поранень.

Подробиці інциденту повідомили на сайті ЧеLine. За словами речника патрульної поліції Віталія Копистка, сусіди начебто чули, що чоловік погрожував жінці фізичною розправою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На виклик виїхали два екіпажі патрульних поліцейських. Вони ще з вулиці почули крики і благання жінки про допомогу. Віталій Копистко каже, що була загроза життю людини, тож патрульні вирішили проникнути у квартиру.

Там вони побачили чоловіка, який в обох руках тримав ножі. Він не реагував на прохання покласти зброю, а потім раптово пішов на патрульних з ножами.

Поліцейські застосували вогнепальну зброю і поранили чоловіка, а потім викликали «швидку». Лікарі годину намагалися реанімувати нападника, але він помер.

За цим фактом почали досудове розслідування і зареєстрували кримінальне провадження про перевищення патрульними службових повноважень. Триває перевірка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Чернігові патрульний застрелив нападника з ножами