facebook

Українку побили у літаку на Домінікану: мати дитини розповіла свою версію подій

Українку побили у літаку на Домінікану: мати дитини розповіла свою версію подій

У конфлікті українських туристів, які прямували у Домінікану, з’явилися нові деталі. Так мати 6-місячної дитини, через яку й сталася перепалка з бійкою, розповіла свою версію подій.

Про це йдеться у матеріалі видання “Обозреватель”.

Жінка Віра розповіла, що їхала на відпочинок у Домінікану з чоловіком Віталієм та маленькою 6-місячною донечкою. Дитина дуже важко переносила політ та постійно плакала. На сусідніх кріслах сиділи Юля та її друг Костя, яким плач дитини сильно заважав.

Місця між кріслами у літаку було дуже мало. Тож дитина просто лежала у батьків на колінах і вони її постійно заспокоювали. Це дуже дратувало молоду пару Юлю і Костю. Спершу вони не робили зауваження, але потім почали закидати у бік батьків дурні жарти та навіть ображати їх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Все це відбувалось на очах у бортпровідників, однак ніхто з них не запропонував пересісти батькам з дитиною в крило літака, де були вільні місця. До слова, батьки просили про таку послугу і навіть готові були за це заплатити.

У якийсь момент маля почало пальцем водити по спинці крісла, на що Костя зробив зауваження, що 6-місячна дитина тисне на його спинку крісла. У відповідь, за словами Віри, і Юля, і Костя почали з силою тиснути на спинку крісла, затискаючи дитину. Мати немовляти спершу зробила їм зауваження, однак пара почала жартувати та сміятись з того, що там є дитина. Тоді жінка відсунула спинку крісла Кості і Юлі, щоб вони не тисли на дитину. З цього моменту і почався конфлікт. Юля почала кричати, що Віра тисне спинкою крісла на неї та першою вдарила матір дитини у скроню. На що жінка почала захищатись. Вона схопила Юлю за волосся та відкинула на її місце. Після цього Юля почала кричати, що їй відірвали ніготь, прибігли бортпровідники та відразу стали на її захист, не з’ясовуючи причин конфлікту. Молодий чоловік при цьому знімав усе на відео.

Згодом батьків з дитиною пересадили у хвіст літака, де дійсно були вільні місця. Втім, за словами Віри, на цьому конфлікт не закінчився. За словами Віри, до них завітав світловолосий блогер і на камеру почав провокувати саме у той момент, коли вони вкладали дитину спати.

Чоловік Віри запропонував блогеру по-чоловічому поговорити, коли літак приземлиться, або навіть через юристів. Втім згодом блогер просто зібрав свої речі та покинув своє місце у літаку.

Нагадаємо, раніше Realist.online повідомляв, що молода пара з України, яка летіла на відпочинок до Домінікани, стали жертвами агресії жінки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українку побили у літаку на Домінікану: мати дитини розповіла свою версію подій