facebook

Названі топ-5 продуктів, які краще не їсти перед сексом

Науковці називають їх «вбивцями лібідо», а забобонні люди в супермаркетах навіть обходять стороною ряди з ними в день побачення. І це стосується не тільки часнику, який теж зі зрозумілих причин краще не їсти.

Пропонуємо вам топ-5 продуктів, які краще виключити зі свого меню напередодні романтичного вечора, особливо якщо ви впевнені в його жаркому і пристрасному завершенні.

Картопля фрі

Смажена картопля з трансжирами відповідає за зниження рівня тестостерону і зниження циркуляції крові (а це якраз протилежно тому, що тобі потрібно для ерекції), пише maximonline. Крім того, картопля фрі ще зазвичай рясно приправлена сіллю, яка негативно позначається на твоєму артеріальному тиску.

Хот-доги

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У хот-догах повнісінько насичених жирів. Напередодні такого відповідального заходу, як секс, краще відмовитися від будь-яких жирів, а вже від насичених – в першу чергу. Вони викликають проблеми з кровообігом, але ж тобі потрібно, щоб кров надходила в усі органи рівномірно.

В цілому будь-який джанк-фуд краще виключити: після нього ти станеш млявим і повільним.

Сир

Сир іноді називають вбивцею лібідо. Він здатний зробити твою сперму більш в’язкою (приблизно аналогічну дію чинить хурма на слину). До того ж у багатьох людей сир викликає в животі відчуття тяжкості.

Енергетики

Короткочасний викид енергії скоро зміниться втомою, загальною млявістю і нервовим роздратуванням. А якщо ти випадково вип’єш занадто багато енергетиків (ми ж не знаємо, як у тебе зазвичай проходять побачення!), може наступити передозування: розкоординація рухів, шалено колотиться серце, підвищена пітливість і «по-моєму, моя дівчина тільки що кудись пішла».

Вино

Розуміємо твоє здивування: яке ж побачення обходиться без пари келихів (а то і пляшки) червоного, білого або, навіть, рожевого. Вино розслабляє, знижує внутрішні заборони – це так. Але що стосується інших аспектів сексу, то краще обійтися без червоного, білого або рожевого. Алкоголь знижує чутливість до дотиків. До того ж ти, напевно, і сам знаєш, що після кількох келихів досягти ерекції складніше, ніж на тверезу голову.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Названі топ-5 продуктів, які краще не їсти перед сексом