facebook

Водії маршруток влаштували бійку, відео склоки: “Не поділили зупинку”

Кияни стали свідками розбірок між маршрутниками

Два водії київських маршруток побилися посеред дороги. Ймовірно це була суперечка за зупинку. Вони штовхалися і плювали один в одного.

Згодом відео цього інциденту опублікували в мережі, повідомляє “Київ Оперативний” (щоб подивитися відео доскрольте новина вниз).

Інцидент стався на Червоному Хуторі. Як видно на відео, двоє чоловіків 30-40 років на вигляд спочатку сварилися, а потім вдалися до фізичного насильства. Один з них навіть використовував удари ногами, щоб відвоювати своє місце на зупинці. Бійку припинив чоловік, який весь цей час намагався заспокоїти агресивних маршрутників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Достеменно невідомо, чому водії почали битися. Однак у підписі до відео написали, що це сталося, оскільки вони “не поділили зупинку”.

“Водії маршруток не поділили зупинку і, як два барани, почали харкатися і штовхатися. Культура, аж пре”, – йдеться в повідомленні.

Користувачі мережі прокоментували даний інцидент, зазначивши, що на цьому маршруті постійно б’ються водії: “це вже не вперше. Там постійне змагання “хто кого випередить” на “посадку” пасажирів”, ” тепер зрозуміло чому хочуть підняти ціни на проїзд – за шоу потрібно платити. А взагалі-дичина!”, “І ці чуваки живих людей перевозять… Моторошно тепер це розуміти”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Водії маршруток влаштували бійку, відео склоки: “Не поділили зупинку”