facebook

Який овоч відповідає кожному знаку Зодіаку: оригінальний гороскоп з докладними характеристиками

Кожному знаку Зодіаку відповідає не тільки своє дерево і квітка, але й овоч. Якщо ви ніколи не замислювалися над тим, який ви овоч, то зараз саме час трохи пофантазувати. Астрологи помітили деяку схожість між знаками Зодіаку і певними овочами. Знаходьте себе і порівнюйте характеристики.

Овен – солодкий перець

Овни люблять перебувати в центрі уваги і стають окрасою будь-якої компанії. Їх можна порівняти з солодким перцем – жовтим, зеленим, червоним. Калорій мало, а краси і користі предостатньо. Зовні Овни дійсно в більшості випадків привабливі і яскраві.

Телець – морква

Тельці дуже цінують дружбу і сім’ю. Вони завжди підтримають і допоможуть. За користю представників цього знака Зодіаку можна порівняти з морквою. А ще Тельці люблять стабільність, а серед всіх овочів, мабуть, морква є додатковим інгредієнтом в більшості страв, тому і без неї обійтися можна, але не потрібно.

Близнюки – редис

Близнюки – відкриті і доброзичливі, але можуть різко змінити ставлення до іншої людини, і ви ніколи не дізнаєтеся, чому це сталося. Так і редис, спочатку смачний і солодкий, а потім може виявитися гірким. З Близнюками іноді неможливо визначити, де брехня, а де правда. Як і з редискою, з ними потрібно бути вкрай обережними.

Рак – горох

У Раків досить непростий характер, і вони закриті, як і горох. Але при цьому представники цього знака Зодіаку завжди готові прийти на допомогу членам сім’ї і друзям, уважно вислухати і підтримати. Зовні закриті, Раки всередині дуже чуттєві. Як і горох – ніколи не знаєш, що всередині стручка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лев – кабачок

Люди народжені під цим знаком Зодіаку вимогливі до всіх і в першу чергу до себе. Вони намагаються бути кращими і в роботі, і в родині. Роблять все, щоб справити хороше враження. Це не завжди спрацьовує, як і з кабачком. Щоб кабачок вийшов смачним, потрібно додати спеції та інші інгредієнти. Так і Лев, в надійній команді він готовий бути лідером.

Діва – буряк

Представникам цього знака Зодіаку треба все систематизувати і розкладати по поличках. Як і буряк, здається, що цей овоч не найголовніший на столі, але спробуйте зварити без нього борщ – і вийде не те. Діви завжди повинні знаходитися на своєму місці, тоді всім оточуючим від цього буде легко і радісно.

Терези – часник

Терези зовні ввічливі і розважливі, поки справа не дійде до прийняття важливих рішень. Тоді емоції беруть гору. Теж саме стосується і критики. Представники цього знаку Зодіаку гостро реагують на будь-яку критику на свою адресу і можуть замикатися в собі. Терези, як і часник, хороші як приправа до страви, але основний інгредієнт повинен бути іншим.

Скорпіон – перець чилі

Скорпіони, як і перець чилі, легко виводять інших людей з себе. Представники цього знака Зодіаку беруть від життя все, а тому і не встоять ні перед чим. Вони пристрасні і емоційні. Після спілкування зі Скорпіонами, як і після перцю чилі, потрібен ковток води і порція свіжого повітря.

Стрілець – авокадо

Стрільці щасливі, коли вони подорожують і досліджують нові місця. Вони авантюристи і експериментатори. Як і авокадо, люди цього знака Зодіаку є родзинкою в житті інших людей.

Козеріг – шпинат

Для Козерогів важливо приносити користь суспільству. Вони також дуже дисципліновані – ставлять перед собою мету і впевнено крокують до неї. У представників цього знака є особлива внутрішня сила, якій позаздрять всі інші. Теж саме можна сказати про потенціал шпинату на фоні інших овочів.

Водолій – кукурудза

Водоліїв можна порівняти з перевіреною часом кукурудзою. Вона смачна в будь-якому вигляді, як і представники цього знака – завжди цікаві співрозмовники і вірні друзі. Зустрічі з ними завжди комфортні і душевні, і вам пощастить, якщо ви бачитеся часто, адже друзів і знайомих у Водоліїв не позичати.

Риби – баклажан

Баклажан навіть за формою нагадує рибу. Як і Риби, баклажан швидше пасивний. Тобто щоб його приготувати, потрібно постаратися. До речі, представники цього знаку можуть легко маніпулювати людьми, як і баклажан тими, хто обожнює страви з нього.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Який овоч відповідає кожному знаку Зодіаку: оригінальний гороскоп з докладними характеристиками