facebook

Таксист Bolt потрапив в грандіозний скандал: забризкав балончиком пасажирку з дитиною

У Києві таксист з компанії Bolt забризкав пасажирку з 6-річною дитиною газовим балончиком після того, як вона відмовилася з ним їхати.

Про це повідомляється в пості Києва Оперативного на Facebook

Все почалося з того, що клієнтка таксі з дитиною не попередила водія про необхідність в салоні автокрісла. Це розлютило водія, він почав матюкатися і дозволив собі грубості.

“Водій на мові матюків почав обурюється, що я при виклику не вказала те, що мені потрібно дитяче крісло, а” на плаття грошей не пошкодувала “. Шокована цими виразами я озвучила йому, що не будемо з ним їхати, після цього водій почав кричати, що я йому повинна за помилковий виклик. Коли я поцікавилася, чому він дозволяє себе так вести при 6-річну дитину, у відповідь почула: “Скажи, спасибі, що не дав тобі п * зди і не забризкав балончиком”, – розповіла пасажирка в соцмережі.

Після цього таксист вийшов з салону авто і забризкав пасажирку газом. У цей час дитина перебувала біля неї. Але на цьому все не закінчилося, жінка почала викликати поліцію і водій знову застосував газ, а потім взагалі почав рух на авто прямо на неї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Коли я почала викликати поліцію, водій вдруге застосував газовий балончик. Після цього сів у авто і почав рух. Я подзвонила чоловіку, який був уже в хвилині від нас, він наздогнав водія і почав викликати поліцію. Я стала біля капота, щоб водій не щез. Коли водій зрозумів, що поліція приїде – він почав рух авто на мене “, – згадує події клієнтка таксі.

Після цього з’явилася дівчина – свідок події. Вона почала кричати, що все бачила і водій вирішив швидко ретируватися. Жінка написала в підтримку таксі Bolt, але їй навіть не відповіли. Заява в поліцію вона написала.

“Я почала втрачати свідомість, мене чоловік підхопив і забрав на тротуар. Водій цим скористався і моментально поїхав. Фото водія, фото авто прикладаю”, – резюмувала вона.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таксист Bolt потрапив в грандіозний скандал: забризкав балончиком пасажирку з дитиною