facebook

Коханку Путіна, яка нещодавно витанцьовувала в московському ресторані, хочуть депортувати зі Швейцарії (відео)

Активісти намагаються возз’єднати Кабаєву з “Фюрером”.

Колишня російська гімнастка та депутатка Держдуми РФ Аліна Кабаєва, яка за даними ЗМІ є коханкою президента країни-агресора Володимира Путіна, виїхала до Швейцарі, де може переховуватися з їхніми таємними дітьми на розкішній віллі. Активісти створили петицію і збирають підписи з вимогою вигнати з Швейцарії подружку Путіна.

Про це пише Daily Mail.

Чого вимагають активісти
Петицію створили громадяни Росії, Білорусі та України на тлі повідомлень про те, що 38-річна Кабаєва, яка, як вважають, є коханкою Путіна і матір’ю таємних дітей, яких він ніколи офіційно не визнавав, на початку березня нібито виїхала до Швейцарії, щоб “пересидіти” там повномасштабне вторгнення Росії до України.

“Настав час возз’єднати Єву Браун з її фюрером. Попри на нинішню війну, Швейцарія продовжує приймати спільницю режиму Путіна”, – йдеться у петиції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Активісти закликають владу Швейцарії “дуже ретельно дослідити правову основу, на якій Аліна Кабаєва перебуває у вашій країні, і перевірити чистість коштів, використаних для купівлі нерухомості в Швейцарії, якою ця особа користується”.

Автори петиції зазначили, що Швейцарія вперше в сучасній історії порушила свій нейтралітет і приєдналася до санкцій проти Путіна. Однак підписанти запитують, чому швейцарська влада продовжує приймати Кабаєву та її сім’ю в той час, коли Путін “руйнує життя мільйонів”.

Петиція, яка була розміщена німецькою, французькою та англійською мовами, вже набрала майже 55 тис. підписів.

“Ми, громадяни Росії, Білорусі та України, яка зараз зазнає величезних страждань, об’єднуємося, щоб звернутися до швейцарської влади. Щойно громадськість дізналася, що російська політична і медіадіячка, колишня художня гімнастка Аліна Кабаєва ховається від наслідків санкцій, запроваджених проти РФ у вашій країні. Вона є улюбленицею диктатора та військового злочинця, який підступно атакував Україну протягом останніх тижнів”, – йдеться в документі.

До слова, 2001 року Кабаєву тимчасово відсторонили від змагань з художньої гімнастики після провалу на допінг-пробі. Роком раніше вона виграла золото на літніх Олімпійських іграх 2000 року.

Повідомляється, що вона має у своєму розпорядженні парк лімузинів Maybach, а сам Путін після розлучення 2013 року з дружиною Людмилою казав: “У мене є особисте життя, в яке я не дозволяю втручатися. Це треба поважати”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Коханку Путіна, яка нещодавно витанцьовувала в московському ресторані, хочуть депортувати зі Швейцарії (відео)